Vi har 54 brugte KIA til salg

Er du også til Kia til helt skarpe priser og i et stort udvalg? Hos os får du bilhandel uden bøvl. Gør som mere end 10.000 andre hvert år, og køb din næste bil hos os. Kia har været en del af Bilernes Hus i mange år, og er fortsat et mærke, som vi forhandler fra ny i en af Danmarks største bilkoncerner. Derfor har vi altid et stort udvalg i nyere brugte Kia-biler.

Desuden har vi mange års erfaring som autoriseret serviceværksted, og denne erfaring kommer selvfølgelig dig som Kia-kunde til gode.

Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Kia er en af de nyeste "spillere" på markedet. Det sydkoreanske bilmærke blev introduceret i Danmark i 1996 og har for alvor markeret sig de seneste godt ti år. Koncernen blev grundlagt i 1944 som Kyungsung Precision Industry, som dengang fokuserede på at producere cykler.

Siden kom motorcykler til, og i 1962 blev de første licens-producerede biler sendt på gaden. Det var dog først i 1986, at Kia for alvor kastede sig over bilerne.

De første reelle Kia-modeller var Pride og Sephia, som så dagens lys i henholdsvis 1986 og 1992. I 1995 kom Kia Clarus til, og det var med disse tre modeller, at man entrede det danske marked i 1996.

Med introduktionen af Kia Sorento og Kia Picanto få år inde i det nye årtusinde begyndte danskerne - og for den sags skyld resten af verden - at få øjnene op for det sydkoreanske mærke, der deler moderselskab med Hyundai.

Og da Kia Cee'd i 2007 blev introduceret sammen med de iøjnefaldende syv års garanti, så blev Kia efterhånden betragtet som et af de store bilmærker.

I dag har Kia et særdeles bredt produktprogram - fra Kia Picanto og Kia Rio i den mindste ende af skalaen til Kia Optima og Kia Stinger i den mere firmabil-agtige ende.

Viser nu 21 af 54 biler

Søger du en brugt KIA? Så er det Bjarne Nielsen

KIA er value-for-money, og hos Bjarne Nielsen har vi et stort udvalg af brugte KIA. Vi er autoriseret forhandler af KIA, så du finder et stort udvalg af både nye og brugte personbiler og varebiler.
Vi har alle de populære modeller - fra Picanto og Rio over Ceed og Optima til Sportage og Sorento. Og KIA har jo også flere bud i crossover-segmentet. Med en KIA får du en stor bil til en lille pris.
Som et af Danmarks største bilhuse finder du et bredt i udvalg i næsten alle bilmærker. Lige fra Hyundai og Honda over Mazda og Mercedes-Benz til Volvo og Volkswagen. Især modeller fra vore "egne mærker" i Bjarne Nielsen-koncernen har vi naturligvis et stort udvalg i. Lige fra Renault, Volkswagen, Ford og KIA til til Volvo, Mercedes og Audi.

Du får lang garanti med KIA

Din brugte KIA er normalt født med 7 års garanti (maksimalt 150.000 kilkometer). Alt efter alderen på den brugte KIA, som du køber, har du derfor ofte lang tid tilbage af garantien.
KIA er lig med biler i mellemklassen, og det er en bil for dig, som gerne vil have mange lækre funktioner samt en driftssikker bil, men stadig til en overkommelig pris. De fleste modeller er praktiske og ser lækre ud hjemme i indkørslen.
Uanset om du er førstegangskøber eller bare er på udkig efter en ny og prisvenlig model i den mindre ende af skalaen, så tag eksempelvis et kig på de mindre KIA-modeller. Med deres kompakte størrelse egner de sig perfekt til bylivet og som bil nummer to i familien. Vores udvalg af brugte KIA-biler skifter løbende, så hold øje med, hvad vi får ind.

Fair priser på en brugt KIA

Alle vores priser på brugte KIA er automatisk vurderet af AutoUncle. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.
Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.
Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Køb brugt KIA hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte KIA-modeller i absolut topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser.
Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

Se hele vores udvalg i brugte Kia

Alle brugte biler til salg netop nu