Lige nu har vi 0 brugte Dacia Lodgy til salg.

Dacia Lodgy er en bil, der genererer masser af fans - ikke mindst i Danmark, hvor rigtig mange kunder er ekstremt tilfredse med deres køretøj. Modellen har eksisteret siden 2012, men gjorde først sin entre på det danske marked i 2014, da den danske Renault-importør valgte at bringe Dacia-mærket tilbage til Danmark efter næsten 30 års fravær.

Den nuværende Dacia Lodgy er første og eneste generation. Bilen er en stor MPV familiebil, hvor du får markedets billigste mulighed for 7 sæder.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Brugt Dacia Lodgy hos Bjarne Nielsen?

  Leder du efter en brugt Dacia Lodgy, så kan du med stor sandsynlighed finde den hos Bjarne Nielsen. Klik blandt de forskellige søgeresultater herover, hvor du finder mange fine brugte Dacia Lodgy. Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i de senere år har vi også forhandlet Dacias forskellige modeller.

  Vi har et udvalg af brugte Dacia Lodgy, som findes i forskellige udgaver med diverse motorstørrelser og udstyrsniveauer. Modellen byder på rigtig god plads og kan også erhverves i udgaver med plads til syv personer.

  Dacia Lodgy blev introduceret i 2012, og også i en brugt udgave er Dacia Lodgy lig med køreglæde, kvalitet og funktion. Kort sagt værdi for pengene.

  Så er du på udkig efter en brugt Dacia Lodgy, så kan du roligt holde op med at lede. Kig i stedet inden for hos din nærmeste Bjarne Nielsen Dacia-forretning.

  Som et af Danmarks største bilhuse finder du et bredt i udvalg i næsten alle bilmærker. Lige fra Honda og Hyundai over Mercedes-Benz og Mitsubishi til Seat og Suzuki.

  Men især modeller fra vore "egne mærker" i Bjarne Nielsen-koncernen har vi naturligvis et stort udvalg i. Vi forhandler Ford, Renault, Dacia, KIA, Mazda og Volvo i vores ti bilhuse.

  Dacia Lodgy - stor succes på fire hjul

  Hos os finder du brugte Dacia i alle prisklasser. Fra de billige brugte Dacia-udgaver som eksempelvis Dacia Logan til de dyrere varianter af Dacia Duster med firhjulstræk. Uanset hvilken bil du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand.

  Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

  Fair priser på brugte Dacia Lodgy

  Alle vores priser på brugte Dacia Lodgy er automatisk vurderet af Indikata. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.

  Vi tror nemlig på købmandskab, og at det, der er en fair handel for begge parter, får dig til at kontakte os næste gang, du skal købe brugt bil eller du skal have din bil serviceret på et af vores værksteder.

  Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

  Køb brugt Dacia Lodgy hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Dacia Lodgy i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering samt billån til yderst konkurrencedygtige priser.

  Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

  Relaterede links