Mazda lancerer nyt flagskib - Mazda CX-80

Med plads til syv personer er Mazda CX-80 den største model i Mazdas europæiske program.

Mette Munk Nielsen
·
Mazda CX 80 2024 Sort Forfra

Komfort og alsidighed. Fleksibilitet og rummelighed. Der er mange ord at sætte på Mazdas helt nye flagskib CX-80, som bliver den største bil i mærkets europæiske program. Det er en velkørende plug-in hybrid med stor trækkraft. 

Mazdas helt nye CX-80 er til dig, der skal have god plads i bilen og ønsker masser af trækkraft. Her får du en virkelig stærk SUV, der har plads til op til syv personer og samtidig kan trække op til 2.500 kg. 

Med et elegant design og masser af teknologi bliver Mazda CX-80 det nye flagskib i mærkets europæiske program - og også den største. Den er bygget på samme platformsarkitektur som CX-60, men den er væsentlig større. En længde på lige under fem meter og en akselafstand på 312 cm.

Mazda CX 80 2024 Roed Skraa

Mazda CX-80 er navnet på denne rummelige SUV.

Nye sikkerhedssystemer

Der er flere nye og opdaterede sikkerhedssystemer i Mazda CX-80. Her får du for eksempel 3-zoners klimaanlæg, Alexa stemmestyring og 360° parkeringskamera, der gør det nemt at bakke til en trailer. 

Derudover har den en 12,3" skærm med trådløs Apple CarPlay og Android Auto. Den har Mazdas førertilpasningssystem, så både sædeposition, rat, spejle, lyde og klimaanlæg tilpasser sig til føreren.

Vælg mellem seks eller syv sæder

En af de helt store fordele ved Mazda CX-80 er, at du kan vælge mellem enten seks eller syv sæder i bilen. Der er flere forskellige indretningsmuligheder, så du kan vælge det, der passer bedst til dit behov.  

Mazda CX 80 2024 Seks Saeder

Med mulighed for konsolboks og kaptajnsæder får du en virkelig komfortabel anden sæderække. 

Stærk plug-in hybrid med op til 60 km på ren el

Mazda CX-80 bliver lanceret som plug-in hybrid i Danmark, og den kombinerer en 2.5-liters benzinmotor med en elmotor, der til sammen yder 327 hk. Den kører op til 60 km på ren el.

Den er med 8-trins automatgearkasse og Mazdas variable firehjulstræk, i-Activ All-Wheel Drive, som fordeler kræfterne mellem for- og baghjul, afhængig af hvor meget den skal trække.

Prisen starter fra 562.000 kr.

Mazda CX-80 har en startpris på 562.000 kr., men vi ved ikke noget om udstyrsniveauer og lignende endnu. Det kommer tættere på lanceringen.

Mazda forventer, at bilen er klar hos os som forhandler til efteråret 2024. 

Læs mere: Mazda CX-80

Mazda CX 80 2024 Side

Mazda CX-80 er en veldesignet SUV.

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin

Flere nyheder