Smuk og rummelig

Renault Megane ST - elegant og rummelig stationcar

Et sporty ydre med robuste skuldre og et moderne cockpit med sofistikerede detaljer. Den nye MEGANE Sport Tourer holder sin sportslige stationcarstil, der kombinerer elegance med alsidighed.

Der er nye priser og modeller på vej til Renault Megane. Det er derfor de gamle priser du se her.

Renault Megane Plug-in Hybrid
Den nye MEGANE Sport Tourer fokuserer på alsidighed med sin genopladelige Plug-in Hybridmotor E-TECH, der kombinerer en 1,6 liter benzinmotor og to elektriske motorer. Et 9,8 kWh batteri giver dig en rækkevidde på op til 65 km (WLTP), og samtidig får du den lydløse og behagelige kørekomfort fra en elbil. Skal du køre længere, kan du bekymringsfrit køre videre, når benzinmotoren tager over og sikrer dig den lange rækkevidde du er vant til. Men sørger du for at lade batteriet op, vil du opleve en hverdag, hvor mange af dine ture vil kunne klares på ren el.

Renault Megane Estate4 Phev Ph2 012 0

RENAULT MEGANE ST Formidabel, fræk og samtidig fornuftig.

Det mener vores Renault-ekspert

"Det er en af de flotteste stationcars i segmentet, hvis du spørger mig. Den rummelige Megane giver masser af kvalitet, køreglæde og komfort."

Har du et spørgsmål om Renault Megane ST, så brug knappen nedenfor.

Pogj (1)
Poul Jørgensen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Herning

Rummelig med plads til familielivet

Interir.Megane

Sæder med dobbelt polstring og ekstra støtte

De flotte kromdetaljer og materialets kvalitet indvendigt i Renault MEGANE Sport Tourer bidrager til dit velvære under køreturen.

Renault Megane Estate4 Phev Ph2 006 0

Gør din køretur personlig

Med Multi-Sense kan du vælge mellem 5 køreprogrammer, og indstille motor, massagesæders indstilling, motorstøjen, belysning, etc. til præcis det niveau du ønsker.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Renault Megane Sport Tourer 2018 Eksterior Front Forlygter Familiebil Stationcar

Kør med ro i sindet

Med Megane Sport Tourer, får du et komplet udvalg af sikkerhedssystemer og køreassistenter. Du får bl.a. automatisk skift mellem nær- og fjernlys, skiltegenkendelse, advarsel om vejbaneskift, aktivt nødbremsesystem samt advarsel om blinde vinkel. Alt dette er med til at gøre din køretur mere behagelig og sikker.

4Control

4Control Sikrer et optimalt vejgreb

Denne funktion kan fås til Renault Megane Sport Tourer GT, og giver et meget bedre vejgreb end normalt. Den sikrer optimal manøvring ved bykørsel samt på snoede veje.

Renault Megane Estate4 Phev Ph2 005 0

Masser af plads

Takket være den intelligente indretning er der rig mulighed for at få plads til det hele i Renault Megane ST. Sæderne kan lægges helt fladt ned, hvilket giver dig et kolossalt bagagerum. 

GALLERI

Kig nærmere på Renault Megane ST

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

5 perfekte stjerner til Megane ST i Euro NCAP

Renault Megane ST er en virkelig sikker bil at sætte sig ind.

89%
Adult Occupant
81%
Child Occupant
74%
Pedestrian
71%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Megane ST

Er Renault Megane Sport Tourer en stationcar?

Ja. Renault har i adskillige år brugt betegnelsen Sport Tourer om deres stationcars - præcis ligesom andre producenter finde alternative navne til de rummelige stationcars. Med sit sporty ydre og det meget moderne cockpit er Renault Megane Sport Tourer blevet en succes i c-segmentet, der populært kaldes Golf-klassen. Også på det danske marked har Renault Megane Sport Tourer opnået en ganske pæn succes over de senere år.

Kan man købe Renault Megane Sport Tourer som Plug-in Hybrid?

Ja. Den nye store Renault Megane Sport Tourer fokuserer på alsidighed med sin genopladelige Plug-in Hybridmotor E-Tech, der kombinerer en 1,6 liter benzinmotor og to elektriske motorer. Et 9,8 kWh batteri giver dig en rækkevidde på op til 65 km (WLTP), og samtidig får du den lydløse og behagelige kørekomfort fra en elbil. Skal du køre længere, kan du bekymringsfrit køre videre, når benzinmotoren tager over og sikrer dig den lange rækkevidde du er vant til. Men sørger du for jævnligt at lade batteriet op, vil du opleve en hverdag, hvor mange af dine ture vil kunne klares på ren el.

Hvad koster en Renault Megane Sport Tourer?

I betragtning af, hvor stor og moderne en stationcar, den nye Renault Megane Sport Tourer er, så får du nærmest ubegribeligt meget bil for pengene. I standardudgaven, der hedder Renault Megane Sport Tourer Zen, får du den driftige 140 hestekræfter store benzinmotor for bare 225.990 kroner. Der er en række muligheder for at tilkøbe forskelligt udstyr og pakker - og vil du have den helt nye Renault Megane Sport Tourer E-Tech 160 - R. S. Line, så kan den erhverves for 292.990 kroner.

Hvornår blev Renault Megane Sport Tourer introduceret?

Den første Renault Megane så dagens lys tilbage i 1995 som en efterfølger til den nærmest lige så legendariske Renault 19. Det var dog først med faceliftet i 1999, at det blev muligt at købe Renault Megane i en variant som stationcar. I 2002 kom anden generation på markedet, og med den kom også den særligt kantede hatchback, der især var iøjnefaldende på grund af bagenden. Tredje generation fulgte i 2008, inden den nuværende model tog over som fjerde generation i 2016. På det danske marked har stationcar-varianten Renault Megane Sport Tourer altid været særdeles populær.

Kan man få Renault Megane som hatchback?

Den nuværende generation af Renault Megane bliver også lavet både som hatchback og sedan - men sidstnævnte har aldrig været markedsført i Danmark, da interessen og købelysten for denne variant altid har været yderst begrænset. Renault Megane Hatchback har været markedsført i Danmark, men for tiden er det udelukkende Renault Megane Sport Tourer, der er en del af Renaults modelprogram.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Renault-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.