UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Renault Megane ST.
Den elegante og rummelige stationcar


Renault Megane ST

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Renault Megane ST.

PRIS FRA
225.990 kr.
FINANSIERING FRA
2.169kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Renault Megane ST er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

ENESTåENDE KOMFORT

Sæder med dobbelt polstring og ekstra støtte

De flotte kromdetaljer og materialets kvalitet indvendigt i Renault MEGANE Sport Tourer bidrager til dit velvære under køreturen.   

SOLTAG OG ET HAV AF OPBEVARINGSMULIGHEDER

Gør køreturen lettere

Soltaget med 3 forskellige åbningsfunktioner, giver dig lys under køreturen. Derudover finder du i bilen masser af opbevaringsmuligheder, smartphoneholder, kopholdere og en række tilslutningsmuligheder, så du altid kan være i kontakt med omverdenen. 

4CONTROL PRæCISION

Sikrer et optimalt vejgreb

Denne funktion kan fås til Renault Megane Sport Tourer GT, og giver et meget bedre vejgreb end normalt. Den sikrer optimal manøvring ved bykørsel samt på snoede veje.

OPLEV MULTI-SENSE

Gør din køretur personlig

Med Multi-Sense kan du vælge mellem 5 køreprogrammer, og indstille motor, massagesæders indstilling, motorstøjen, belysning, etc. til præcis det niveau du ønsker. 

SIKKERHEDSFUNKTIONER

Kør med ro i sindet

Med Megane Sport Tourer, får du et komplet udvalg af sikkerhedssystemer og køreassistenter. Du får bl.a. automatisk skift mellem nær- og fjernlys, skiltegenkendelse, advarsel om vejbaneskift, aktivt nødbremsesystem samt advarsel om blinde vinkel. Alt dette er med til at gøre din køretur mere behagelig og sikker. Renault Megane fås i tre udstyrsvarianter: Zen, Intens og R.S. Line. Med Zen og Intens modellerne får du alt, hvad du har brug for. R.S. Line er for dig, der vil have hele pakken i en mere sporty udgave.Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Renault Megane ST er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Langt mere anvendelig i hverdagen..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

 

"Brikkerne er bare faldet på plads..."

Ekstra Bladet
Læs anmeldelse

 

"Jeg er vild med Renualt Megane ST..."

Biltesteren
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Renault Megane ST er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG