UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

KIA XCeed Plug-in Hybrid.
Sporty, innovation og ren køreglæde.


Kia XCeed Plug-in Hybrid

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Kia XCeed Plug-in Hybrid.

PRIS FRA
274.900 kr.
FINANSIERING FRA
2.959kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Kia XCeed Plug-in Hybrid er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

SPORTY DESIGN

XCeed Plug-in Hybrid er bygget til eventyr

KIA XCeed Plug-in Hybrids coupéagtige crossover silhuet, fremhæver på smukkeste vis dens sportslige design og de markante 18" fælge gør at den tydligt skiller sig ud fra mængden. XCeed Plug-in Hybrid er lidt mere end 4 cm. højere end Ceed, hvilket har stor betydnming for indstigningen. Derudover er den 9 cm. længere, hvilket blandt andet giver 31L mere i bagagerummet end i den almindelige KIA Ceed.   

ELEKTRIFICERET KøREOPLEVELSE

Op til 59 km på ren el

Den nye KIA XCeed Plug-in Hybrid gør det muligt at køre helt op til 59 km på ren el når du kører i byen, 48 km ved blandet kørsel. Samtidig får du en syvtrins automatgearkasse kaldet DCT, som sammen med elmotoren, bringer køreoplevelsen op på et nyt niveau. 

NYT SMART DISPLAY

Skærmen svæver i KIA XCeed

En af de bemærkelsesværdige detaljer indvendigt i KIA XCeed Plug-in Hybrid er den "svævende" 10,25" skærm, hvor Apple Carplay også er standard i samtlige modelvarianter. 

FANTASTISK FINISH

Designet overgår dine forventninger

Kabinen i Kia XCeed Plug-in Hybrid er udført i materialer af højeste kvalitet. Kabineindretningen er ny, hvilket blandt andet har ført mere benplads og et bedre udsyn for føreren med sig. Modellen er designet på KIAs europæiske designcenter i Frankfurt - den er målrettet europæiske bilister, og det kan ses, mærkes og føles.

Få ASSISTANCE MED DRIVE WISE

XCeed Plug-in Hybrid er spækket med teknologi

DRIVE WiSE-teknologierne udviklet af KIA for at sikre dig, dine passagerer og medtrafikanter. Med KIA XCeed Plug-in Hybrid kan du eksempelvis få assistance til parkering, blive advaret om biler i blinde vinkler, nyde intellgent fartpilot eller undgå uheld med Frontassistent. Og meget mere.

Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Kia XCeed Plug-in Hybrid er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Imponerer med teknik og komfort..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

 

"Pænere materialer hele vejen rundt..."

Blog om biler
Læs anmeldelse

 

"Mere lækker og mere velkørende..."

Biltorvet
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Kia XCeed Plug-in Hybrid er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG