UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

FORD HYBRID OG ELBILER

Ford har en plan om at lancere 14 elektrificerede modeller inden udgangen af 2020 og er godt i gang. Deres hybrideprogram er derfor vokset voldsomt det seneste år. Fiesta, Puma (og snart Focus) fås nu med den samme Mild Hybrid-motor som giver en forbedret brændstoføkonomi.

I begyndelsen af 2021 kommer S-Max og Galaxy i hybridvarianter, ligesom du allerede nu kan få en Mondeo Hybrid som kører væsentligt længere på literen end sin rene benzin-forgænger.

Fords første Plug-in Hybrid Kuga er landet med storm og tegner til at blive den mest solgte bil i Danmark i 2020. Samtidig fås Europas varebil nummer et, Transit Custom, nu også som Plug-in Hybrid

Sidst men ikke mindst så er Ford lige på trapperne med deres første rene elbil – Mustang Mach-E – der forventes lanceret i Danmark i 2021.


Ford Fiesta Mild Hybrid (MHEV)

Ford Fiesta er landet som Mild Hybrid, der gør den mere brændstofeffektiv end nogensinde. Mild Hybrid-delen består af et 48 volt litiumbatteri som bliver ladet op ved (regenerativ) bremsning og motorbremsning. Batteriet hjælper efter behov ved igangsættelse, acceleration, og når bilen holder stille. Det medfører en forbedret brændstoføkonomi. Benzinmotoren er en klassisk og prisbelønnet trecylindret EcoBoost-motor som fås med enten 125 eller 155 hk.


Ford Puma Mild Hybrid (MHEV)

Crossoveren Puma var Fords første Mild Hybrid, og det er dennes motor som nu har bredt sig til Fiesta og Focus. Modsat en ren hybrid kan Puma ikke køre på ren el. Det ekstra litiumbatteri er udelukkende tænkt som et supplement til benzinmotoren, der samtidig nedbringer brændstofforbruget.


Ford Focus Mild Hybrid (MHEV)

Årets bil 2019 er på vej med den samme Mild Hybrid-motor som Fiesta og Puma med enten 125 eller 155 hk som vil give bilen en forbedret brændstoføkonomi uden at du skal tænke på opladning eller rækkevidde.


Ford Mondeo Hybrid (HEV)

Den altid populære Mondeo kom allerede i 2019 som Hybrid og var Fords første af slagsen. Mondeo Hybrid kan køre korte perioder på ren el, og bilen veksler selv mellem el- og benzinmotoren efter behov. Hybridudgaven har ikke noget strømstik for opladning men lader selv på batteriet ved bremsning. Batteriet er på 1,3 kW og hjælper til en markant bedre brændstoføkonomi. Hvor den tidligere benzinudgave (som ikke fås mere) kørte omkring 12 km/l kører hybridudgaven knap 18 km/l. Samtidig fås hybridudgaven som standard med CVT-automatgear.


Ford Kuga Plug-in Hybrid (PHEV)

Kuga er Fords første Plug-in Hybrid som kan lades op. Her kan du køre op til 56 km på ren el. Kombineret med en firecylindret 2,5 liters Atkinson-benzinmotor får du hele 225 hk til at drive SUV’en fremad. Kuga Plug-in Hybrid er blevet utroligt populær hos danskerne for muligheden for i hverdagen at nå mange ture på ren el og samtidig ikke skulle tænke på rækkevidde, for benzinmotoren tager bare over, når batteriet er fladt. Samtidig oplades batteriet også ved bremsning og derfor kan man stadig komme af sted med at køre på ren el ved lave hastigheder i byen.


S-Max og Galaxy Hybrid (HEV)

De store og rummelige familiefavoritter kommer i første halvdel af 2021 som hybrider med samme almindelige hybridmotor som Kuga også fås med. Drivlinjen i begge biler består af en 2,5-liters Atkinson-benzinmotor, en elmotor med startgenerator og et lithium-ion-batteri. Ved begge biler oplades batteriet løbende ved opbremsning. Fælles for Ford S-MAX og Ford Galaxy bliver der trods batteriets pladskrav ikke gået på kompromis med pladsen som er uændrede i forhold til de nuværende benzin- og dieselversioner.


Explorer Plug-in Hybrid (PHEV)

Explorer er en anerkendt og udbredt SUV-model i USA men herhjemme er det helt nyt, at du nu kan købe en helt ny Explorer. Explorer er en fuldfed SUV med 7 sæder og masser af plads. Den kommer med en V6 Ecoboost benzinmotor og en elmotor som giver den et moment på hele 800 Nm og mulighed for 2500 kg på krogen. Plug-in Hybrid motoren kan køre op til 42 km på ren el og kommer med et 10-trins automatgear.

ford explorer

Mustang Mach-E

Mach-E bliver Fords første rene elbil som forventes lanceret i 2021. Elbilen er en SUV der kommer i to batteriudgaver. Den mindre udgave kan køre omkring 400 km på en opladning mens den store kan klare hele 600 km på en opladning. Samtidig giver elmotoren den et moment på op til 830 Nm og en acceleration fra 0-100 på under fem sekunder. Mustang Mach-E er fremtiden og vil være pakket med den mest moderne teknologi som Ford har at tilbyde.