Ford Puma 2020 1600 35

Se alle Fords mild hybrid-, hybrid- og plug-in hybridbiler

Ford har et bredt udvalg af hybridbiler

Ford har planer om, at alle bilmodeller, der sælges i Europa, skal være eldrevne i 2030. Men det betyder ikke, at man fra i dag kun lancerer eldrevne biler. Der er nogle skridt på vejen til et fuldelektrisk modelprogram. I første omgang vil Ford fra 2026 kun have enten biler med hybridmotor eller elmotor i sortimentet. Der er altså en form for elektrificering i alle Fords modeller fra 2026.

Derfra udfases hybridmotorerne, så der kun er de rene elbiler tilbage. Ford har allerede vist, at de er dygtige til at lave hybridbiler. De tog Danmark med storm med deres første plug-in hybrid, Ford Kuga. Bilen blev den mest solgte bil i Danmark i 2021. Kombinationen af størrelsen, mulighed for at køre op til 64 km på ren el samt en skarp pris har været med til at gøre den til et populært valg hos danskerne.

Du kan herunder se Fords bud på din kommende hybridbil.

Læs mere om hybridbiler her

Fords mild hybridbiler (MHEV)

Ford Puma var den første mild hybrid fra Ford, og dennes motor har bredt sig til Focus og Fiesta. Her er der et 48V batteri, som understøtter benzinmotoren ved igangsættelse, acceleration, og når bilen holder stille. Det giver en bedre brændstoføkonomi. 

 

2021 FORD FIESTA ST LINE 02 LOW

Ford Fiesta Mild Hybrid

Ford Fiesta er den mindre bybil, der har et sporty design, gode køreegenskaber og ultimativ kørekomfort.

Læs mere her

Ford Puma 2020 1600 18

Ford Puma Mild Hybrid

Crossoveren Puma var Fords første mild hybrid. Med en høj indstigning og godt udsyn over vejen er den kompakte SUV et oplagt valg til bykørsel.

Læs mere her

2021 FORD FOCUS ST OUTDOOR 01 LOW

Ford Focus Mild Hybrid

Årets bil 2019 fås også med mild hybridmotor, og Ford Focus er en rigtig familiebil. God plads, solidt bygget og gode køreegenskaber.

Læs mere her

Fords hybridbil (HEV)

Ford S MAX 2020 1600 04

Ford S-Max med benzinhybridmotor

Den store og rummelig familiefavorit har fået samme almindelige hybridmotor, som Ford Kuga i starten blev præsenteret med. I dag fås Kuga kun som plug-in hybrid, men hybridmotoren lever videre i Ford S-Max. 

Drivlinjen består af en 2,5 liters Atkinson-benzinmotor, en elmotor med startgenerator og et lithium-ion-batteri. Batteriet oplades under kørsel med regenerativ bremsning, og den giver et forbedret brændstofforbrug.

Bilen kan ved lavere hastigheder køre på ren el. Batteriet er placeret under gulvet, så du ikke mister bagageplads. Udgaven er desuden med automatgear. 

Læs mere her

Fords plug-in hybridbiler (PHEV)

Ford har én af de mest populære plug-in hybrider i Danmark i deres modelprogram, nemlig Ford Kuga. Den kan ligesom Ford Explorer køre kortere ture på ren el, mens forbrændingsmotoren tager over på de længere ture.

 

Ford Kuga 2020 1600 16

Ford Kuga Plug-in Hybrid

Kuga er Fords første Plug-in Hybrid som kan lades op. Her kan du køre op til 64 km på ren el. Kombineret med en firecylindret 2,5 liters Atkinson-benzinmotor får du hele 225 hk til at drive SUV’en fremad. 

Læs mere her

Ford Explorer 2020 1600 06

Ford Explorer Plug-in Hybrid

Explorer er en fuldfed SUV med 7 sæder og masser af plads. Som plug-in hybrid kan den køre op til 42 km på ren el og har et 10-trins automatgear. Elmotoren er kombineret med en V6 Ecoboost benzinmotor, der yder 457 hk. 

Læs mere her

Se nyere brugte Ford hybridbiler

Se flere nyere brugte Ford

Læs nyheder i vores Bilmagasin