Ford Puma 2020 1600 35

Se alle Fords mild hybrid-, hybrid- og plug-in hybridbiler

Ford har med Kuga PHEV haft stor succes med hybridbiler, og der er flere modeller fra det amerikanske mærke.

Se alle nye Ford-modeller

Et skridt mod elbilen

Ford har et bredt udvalg af hybridbiler

- Se den populære Ford Kuga eller en af de andre hybridbiler fra Ford

Ford har planer om, at alle bilmodeller, der sælges i Europa, skal være eldrevne i 2030. Men det betyder ikke, at man fra i dag kun lancerer eldrevne biler. Der er nogle skridt på vejen til et fuldelektrisk modelprogram. I første omgang vil Ford fra 2026 kun have enten biler med hybridmotor eller elmotor i sortimentet. Der er altså en form for elektrificering i alle Fords modeller fra 2026.

Derfra udfases hybridmotorerne, så der kun er de rene elbiler tilbage. Ford har allerede vist, at de er dygtige til at lave hybridbiler. De tog Danmark med storm med deres første plug-in hybrid, Ford Kuga. Bilen blev den mest solgte bil i Danmark i 2021. Kombinationen af størrelsen, mulighed for at køre op til 64 km på ren el samt en skarp pris har været med til at gøre den til et populært valg hos danskerne.

Du kan herunder se Fords bud på din kommende hybridbil.

Læs mere om hybridbiler her

Fords mild hybridbiler (MHEV)

Ford Puma var den første mild hybrid fra Ford, og dennes motor har bredt sig til Focus og Fiesta. Her er der et 48V batteri, som understøtter benzinmotoren ved igangsættelse, acceleration, og når bilen holder stille. Det giver en bedre brændstoføkonomi. 

 

2021 FORD FIESTA ST LINE 02 LOW

Ford Fiesta Mild Hybrid

Ford Fiesta er den mindre bybil, der har et sporty design, gode køreegenskaber og ultimativ kørekomfort.

Se Fiesta

Ford Puma 2020 1600 18

Ford Puma Mild Hybrid

Crossoveren Puma var Fords første mild hybrid. Med en høj indstigning og godt udsyn er den kompakte SUV et oplagt valg til bykørsel.

Se Puma

2021 FORD FOCUS ST OUTDOOR 01 LOW

Ford Focus Mild Hybrid

Årets bil 2019 fås også med mild hybridmotor, og Ford Focus er en rigtig familiebil. God plads, solidt bygget og gode køreegenskaber.

Se Focus

Fords plug-in hybridbil (PHEV)

 

Ford Kuga 2024 Facelift Active Og St Line

Ford Kuga Plug-in Hybrid

Kuga er Fords første Plug-in Hybrid som kan lades op. Her kan du køre op til 64 km på ren el. Kombineret med en firecylindret 2,5 liters Atkinson-benzinmotor får du hele 225 hk til at drive SUV’en fremad. 

Læs mere om Kuga

Se nyere brugte Ford hybridbiler

Se flere nyere brugte Ford

Læs nyheder i vores Bilmagasin