UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Dacia Lodgy.
Rummelig og komfortabel familiebil.


Dacia Lodgy

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Dacia Lodgy.

PRIS FRA
169.990 kr.
FINANSIERING FRA
1.679kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Dacia Lodgy er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

MEDIA NAV EVOLUTION

Multimediesystem indbygget i midterkonsollen

Dacia Lodgy kan udstyres med multimedie-systemet MEDIA NAV EVOLUTION*. Indbygget i midterkonsollen, med en stor touchscreen på 7″ (18 cm), er systemt intuitiv at bruge, og omfatter radio, Jack-Stick, USB-stik og Bluetooth®, der kan bruges til håndfri telefoni og musikstreaming. Du kan vælge mellem 2D- eller 3D-visning (Birdview). Yderligere er der betjeningselementer, der kan nås, uden at fjerne hænderne fra rattet.

KOMFORT

Førerpladsens ergonomi

En funktionel og komfortabel førerplads. Når du sætter dig ind, fornemmer du straks kabinens komfort og gode stil. Dacia Lodgy står ikke tilbage for andre biler i klassen hvad angår smarte løsninger og vægt på ergonomi. Dette understreges yderligere af udformning og placering af betjeningsgreb på rattet og af den lette adgang til instrumenter og kørselsinformationer.

SIKKERHEDSFUNKTION

Gør din køretur nemmere

Cruise control gør det nemt at køre bil, da den sørger for at holde hastigheden konstant, uden det er nødvendigt at træde på speederen. Fartbegrænseren kan fastsætte en maksimal hastighed, der ikke kan overskrides, og dermed sikre rolig og sikker kørsel. Hastigheden for begge systemer styres via betjening på rattet. Standard på Stepway. 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Dacia Lodgy er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


 

"En bil man kan have glæde af..."

Motorsiden
Læs anmeldelse

 

"Fungerer overraskende godt..."

Bilmagasinet
Læs anmeldelse

"Masser af plads og gunstig pris..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Dacia Lodgy er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG