Når familien er vigtig

Dacia Lodgy -
rummelig og komfortabel familiebil.

5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og særdeles rummelig. Høj komfort med rigtig god plads på alle 3 rækker (2 eller 3 rækker afhængig af model), et stilrent designet interiør, udstyr, der både er moderne og praktisk, og et bagagerum, som hører til blandt de bedste i klassen. 

Lodgy har alt, der kendes fra Dacia og alle de kvaliteter, der kræves med hensyn til stabilitet og robusthed. Takket være dieselmotoren dCi 90 med turbo og direkte indsprøjtning er den desuden brændstoføkonomisk. Med komfort, god plads til alle, praktisk udstyr, økonomisk motor samt garanti i 3 år eller 100.000 km (alt efter hvad der først indtræffer) er Lodgy stor på alle måder… Kun prisen er lille!

Eksteriør2

DACIA LODGY Ingen anden 7-personers MPV giver dig så meget værdi for pengene

Det mener vores Dacia-ekspert

"Det er første gang vi ser at man kan komme i nærheden af en 7-personers MPV for så lille et budget. Det har virkelig åbnet klassen op."

Har du et spørgsmål om Dacia Lodgy så brug knappen nedenfor.

Pogj (1)
Poul Jørgensen
Afdelingschef Herning

Dacia Lodgy er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

Interiør2

Førerpladsens ergonomi

En funktionel og komfortabel førerplads. Når du sætter dig ind, fornemmer du straks kabinens komfort og gode stil.

Dacia Lodgy står ikke tilbage for andre biler i klassen hvad angår smarte løsninger og vægt på ergonomi. Dette understreges yderligere af udformning og placering af betjeningsgreb på rattet og af den lette adgang til instrumenter og kørselsinformationer.

Exterior8

Gør din køretur nemmere

Cruise control gør det nemt at køre bil, da den sørger for at holde hastigheden konstant, uden det er nødvendigt at træde på speederen. Fartbegrænseren kan fastsætte en maksimal hastighed, der ikke kan overskrides, og dermed sikre rolig og sikker kørsel. Hastigheden for begge systemer styres via betjening på rattet. Standard på Stepway.

Eksteriør6

Plads til overs

Dacia Lodgy giver dig utrolig meget plads til det du har brug for. Skal du ikke bruge alle sæderækkerne, kan du let skifte fra 7 sæder, til 6 eller 5  takket være de smarte modulopbyggede sæder på 3. række. 

Interiør7

Multimediesystem indbygget i midterkonsollen

Dacia Lodgy kan udstyres med multimedie-systemet MEDIA NAV EVOLUTION*. Indbygget i midterkonsollen, med en stor touchscreen på 7″ (18 cm), er systemt intuitiv at bruge, og omfatter radio, Jack-Stick, USB-stik og Bluetooth®, der kan bruges til håndfri telefoni og musikstreaming. 

Eksteriør1

Danmarks klart billigste bil til syv personer

Dacia Lodgy er uden sammenligning den billigste 7 personers MPV på markedet.

GALLERI

Kig nærmere på Dacia Lodgy

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde.

SIKKERHED

Dacia Lodgy får blandet sikkerhedstest.

Med fine vurderinger i voksen og børnesikkerhed, er den dokumenteret som en sikker bil.

72%
Adult Occupant
77%
Child Occupant
44%
Pedestrian
29%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Dacia Lodgy

Er der god plads i en Dacia Lodgy

Den store Dacia Lodgy er både rummelig og komfortabel, og har i flere år været Danmarks billigste syvpersoners MPV. MPV betyder Multi Purpose Vehicle, og kan frit oversættes til et køretøj, der er oplagt til mange forskellige gøremål.

Hvor køber jeg den nye Dacia Lodgy?

Samtlige danske Dacia-forhandlere har den store Dacia Lodgy på hylderne, så det er bare med at kigge ind til den nærmeste af slagsen. Du kan også vælge at investere sparepengene i den nye Dacia Lodgy i en af Bjarne Nielsen-koncernens tre Dacia-forretninger, der ligger geografisk placeret i henholdsvis Hillerød, Herning og Esbjerg.

Hvor lang er en Dacia Lodgy egentlig?

Den store syvpersoners Dacia Lodgy har en akselafstand på hele 281 centimeter, hvilket er ganske betragteligt - ikke mindst når man kigge på, at bilen som helhed er 449 centimeter lang. Dacia Lodgy er 175 centimeter bred - og 200 centimeter, hvis man regner sidespejlene med. Endelig er modellen 168 centimeter høj - og netop højde og længden er hemmelighederne bag den rummelige kabine.

Hvad koster en syvpersoners Dacia Lodgy?

Den store Dacia Lodgy har alt det, som du kender fra de øvrige Dacia-modeller - og den fine syvpersoners bil rummer alle de kvaliteter, som der kræves med hensyn til stabilitet og robusthed. Den billigste udgave af Dacia Lodgy koster 169.990 kroner - og oven i den pris får du også Dacias fremragende fabriksgaranti på tre år eller 100.000 kilometer - alt efter, hvad der først indtræffer.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Dacia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.