Klar til en næsten ny elbil? I dette sekund har vi 17 nyere brugte Tesla'er til salg

Her hos Bjarne Nielsen har vi samlet et pænt udvalg af nyere brugte Tesla-modeller, som vi har til salg i hele landet. Dermed hjælper vi dig med at tage det første skridt mod en mere bæredygtig kørsel. Vi gør naturligvis alt det hårde og kedelige arbejde med at finde egnede biler. Det betyder, at du kan vælge præcis den nyere brugte Tesla-model, som du helst vil have med hjem i carporten. Vi står til gengæld klar med masser af erfaring og viden, som du kan tage med dig ud i verden, i selskab med din nye brugte Tesla.

Mange modeller har kun få tusinde kilometer på bagen og fremstår så gode som nye. Du kan ved at købe en model brugt spare mange penge og få en topmoderne bil. Tesla har formået at kombinere det hele til en perfekt elbil. Du får en miljøvenlig bil, hvor der er plads til hele familie til en overkommelig pris.

Dertil har Tesla ydelserne som en sportsvogn, hvor flere modeller accelerer fra 0-100 kilometer i timen på under fire sekunder. Dermed fuldender Tesla drengedrømmen om en lynhurtig sportsvogn på en bæredygtig måde samtidig med, at der er plads til alle.

17 BILER
Viser nu 17 af 17 biler

Se hele vores udvalg i brugte Tesla

Alle brugte biler til salg netop nu