Er du til bil med stjerne? Vi har lige nu 0 nyere brugte Mercedes-Benz til salg

Køb din Mercedes hos Bjarne Nielsen og få glæde af et ganske højt serviceniveau og mange års erfaring. Mercedes er om nogen indbegrebet af tysk kvalitet på premium-niveau, og du finder selvfølgelig mange af de velkendte modeller her hos os - fra A- og B-klasse til C- og E-klasse. Samt et udvalg af alle de andre populære Mercedes-modeller. 

Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs. Vi har ligeledes fokus på, at du bliver godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Et af de mere ikoniske bilmærker er Mercedes-Benz, der reelt er et bilmærke under Daimler-koncernen. Selve navnet stammer fra datteren til Emil Jellinek - en fransk/østrigsk forretningsmand og bilentusiast, som havde nære relationer til Daimler.

Den første Mercedes-model er fra 1901, og året efter får koncernen patent på navnet. Samtidig lanceres den tretakkede stjerne, der lige siden har været fast udstyr på enhver Mercedes-Benz-model. 

Den sydtyske bilproducent, der har sit domicil i Stuttgart, har altid stået for luksuriøse bilmodeller - men i de senere år har man formået også at skabe mere bredde i modelprogrammet.

I dag er Mercedes-Benz således bedre sælgende end nogensinde - og adskillige af bilerne er favoritter som firmabiler. Ikke mindst C-klasse og E-klasse, der er som skabt til livet på landevejen. Der findes masser af varianter fra Mercedes-Benz, og også de mere "højbenede" udgaver er blevet yderst succesfulde. 

Historisk set har Mercedes-Benz også en lang række ikoniske modeller på sit cv. Den kantede Geländewagen, den ekstreme Pullman-limousine, den lynhurtige sølvpil samt modellen med mågevingerne for blot at nævne nogle få. Mercedes-Benz er lig med komfort i kongeklassen - og med sådan en model mellem hænderne er du sikker på at arbejdslivet bliver en del mere overkommeligt.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Alle brugte biler til salg netop nu