Vi er eksperter i Mazda. Vælg mellem 3 nyere brugte her

På jagt efter Mazda til skarpe priser og stort udvalg? Hos Bjarne Nielsen får du bilhandel uden bøvl, så gør som mere end 10.000 andre hvert år, og køb din næste bil hos os. Vi har et stort udvalg i nyere brugte Mazda, og du finder dem her på siden. Vi har desuden mange års erfaring med at forhandle både Mazda3, Mazda6 og de andre succesfulde Mazdaer.

Vi er både autoriseret forhandler og serviceværksted for Mazda, og har derfor stor erfaring med mærket. Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Mazda var op gennem 1980'erne og 1990'erne et af de helt store hit i Danmark. Det var med storsællerterne Mazda 323 og Mazda 626, hvor sidstnævnte var en konkurrent til blandt andre Opel Vectra, Toyota Carina og Ford Sierra, der blev til Ford Mondeo. Mazda 626 blev kåret til Årets Bil i Danmark i 1993.

Den eftertragtede titel har Mazda vundet yderligere to gange. Det var i 2004 med Mazda3 og igen fire år senere med Mazda2, som blev Årets Bil i Danmark 2008. Modellerne hedder i dag stadig Mazda2 og Mazda3 - og derudover er der kommet et par højbenede udgaver til i form af Mazda CX-30, Mazda CX-3 og Mazda CX-5 samt den klassiske firmabil Mazda6.

Mazda stammer fra Japan og har eksisteret siden 1920, men dog kun produceret biler siden 1931. Det gør dog stadig Mazda til en af de ældste bilproducenter i Japan. Mazda kom for alvor til Danmark og ud på de danske landeveje i slutningen af 1970'erne, hvor modellerne 323 og 626 blev lanceret.

Og det er netop de to biler, der er blevet solgt i ekstrem stor stil i Danmark gennem mange år. Her har de primære konkurrenter været Toyotas Corolla og Carina. Mazda6 er i dag en favorit blandt firmabilisterne, og hvis det skal være lidt sjovere, så vælger en del entusiaster gerne den lavtliggende Mazda MX-5.

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Se hele vores udvalg i brugte Mazda

Alle brugte biler til salg netop nu