Vi har 0 brugte Land Rover til salg

Land Rover er et britisk bilmærke, som udelukkende producerer firehjulstrækkere. Blev oprindeligt lanceret af britiske Rover, men ejes i dag af indiske Tata Motors.

Den første Land Rover blev produceret i 1948 til jord- og skovbrug. Køretøjet blev populært, men først i 1970 kom en ny model: Denne blev kaldt Range Rover. Senere kom Discovery, Freelander og Range Rover Sport, og Land Rover har i dag fem forskellige modeller.

Ud over de nyere SUV-modeller og den luksuriøse Range Rover, produceres stadig de meget solide og terrængående modeller, Defender 90, 110 og 130, som i udseendet minder meget om de oprindelige 80"-modeller der kom kort efter anden verdenskrig. Dog er de med tiden blevet opdateret løbende med ny teknik, motorer og skruefjedre. Produktionen af de legendariske Defender 90-, 110- og 130-modeller stoppede dog i januar 2016.

Til gengæld har en ny Defender-model set dagens lys - og i dag er modelprogrammet af syv forskellige modeller. Heraf er de fire Range Rover-udgaver, mens resten er henholdsvis Defender, Discovery og Discovery Sport.

Fra starten var Land Rover en del af Rover, men i 1970'erne fik de en mere uafhængig stilling, og i år 2000 solgte ejeren, BMW, Land Rover separat til Ford. Mærket er i dag en del af Fords Premier Auto Group. Navnet Land Rover blev frem til 1980'erne skrevet med bindestreg.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Brugt Land Rover - så er det Bjarne Nielsen

  Hvis der er et mærke, der kan bære betegnelsen legendarisk, så er det Land Rover, som gennem de seneste godt 70 år har sendt den ene terrængående firhjulstrækker efter den anden ud i felten. Siden 1970 har man - med Range Rover-udgaverne - også formået at sætte en meget høj standard inden for luksus-SUV'er.
  Hos Bjarne Nielsen har vi naturligvis også et udvalg af køretøjer fra Land Rover, som er lig med bilmodeller i den ypperste ende af skalaen. Priserne har et vist niveau, men som det er inden for de fleste felter, så får du også ekstremt meget bil for pengene.
  Mange vælger Land Rover, fordi mærket er lig med luksus, kvalitet, komfort og et stærkt kraftoverskud.
  Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker. Lige fra Renault, Volkswagen, Ford og KIA til til Volvo, Mercedes og Audi.

  En brugt Land Rover som din nye firmabil?

  Hos os finder du brugte Land Rover i forskellige størrelser og prisklasser. Model-udvalget er bredt, og strækker sig fra Range Rover Evoque og Discovery Sport til Defender og Range Rover Autobiography.
  Uanset hvilken brugt Land Rover du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand. Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem.
  Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så bør du kigger nærmere på de brugte Land Rover-modeller, som du finder hos os. Der er masser af luksus til landevejen - så kig løs og kontakt os for en prøvetur.

  Fair priser på brugte Land Rover-modeller

  Alle vores priser på brugte Land Rover er automatisk vurderet af AutoUncle, som er Bjarne Nielsens samarbejdspartner. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser betragter vi som fuldstændig fair - og det betyder, at du gør en god handel, samtidig med at vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.
  Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

  Køb brugt Land Rover hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen får du altid en brugt Land Rover-model i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg.

  Alle brugte biler til salg netop nu