UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Lave renter. Fleksible billån. Bliv godt kørende.

Billån uden udbetaling - også til brugte biler

Har du fundet en lækker brugt bil, men har du ikke penge til udbetalingen? Eller ønsker du at bruge dine penge på noget andet end udbetaling? Så kan du naturligvis stadig blive godt kørende.

Vi tilbyder nemlig finansiering helt uden udbetaling - også til brugte biler - og det er hverken dyrt eller besværligt.

Faktisk får du masser af fordele:

  • Løbetid op til 96 måneder​
  • Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 15 år
  • Fremvis årsopgørelse og lønsedler som dokumentation for indkomstforhold

 

Bilens alder er afgørende - max 5 år

Generelt tilbyder vi billån for biler op til 5 år, og i enkelte tilfælde også ældre end det. Billån uden udbetaling indebærer en vis risiko for finansieringsselskabet så derfor er det ofte svært at få et lån til brugte biler over 5 år.

 

Fordele ved billån uden udbetaling

Får du eksempelvis pludselig tilbudt et godt job, som kræver at du har en bil, er det ikke sikkert du har sparet sammen til en udbetaling. Måske er dine penge tiltænkt et andet formål. Billån uden udbetaling har den indlysende fordel at du ikke behøver at have pungen op af lommen for at blive godt kørende.

Samtidig slipper du for en række låneomkostninger når du etablerer lånet.

 

Lidt højere rente

Når du vælger et lån uden udbetaling betaler du normalt en lidt højere rente end ved finansiering med udbetaling. Det skyldes at finansieringsselskabet løber en højere risiko i tilfælde af at du skulle blive ud af stand til at betale.

Samtidig er kreditvurderingskravet højere. Det betyder at du skal dokumentere dine lønforhold og medbringe seneste årsopgørelse.

 


 

Sådan kommer du i gang

Vores salgskonsulenter står klar med rådgivning omkring lånetyper. De kan rådgive dig om alt fra løbetid, rentesatser til hvilken låneform, der anbefales i lige netop din situation.

Find nærmeste bilhus