Tysk perfektion i mange udgaver. Lige nu har vi 0 nyere brugte til salg

Køb din Audi hos os og få glæden af mange års erfaring og vores høje serviceniveau. Audi er indbegrebet af tysk kvalitet, og du finder selvfølgelig både Audi A3, Audi A4, Audi Q7 og alle de andre populære Audi-modeller i vores sortiment.

Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Audi er et af de mest eftertragtede bilmærker herhjemme, og hos Bjarne Nielsen A/S har vi mange års erfaring med at sælge kvalitetsbilerne fra Ingolstadt med de fire ringe. Audi blev grundlagt i 1910, og blev siden - sammen med tre andre bilproducenter - fusioneret ind i en og samme koncern, kaldet Auto Union.

Fra 1977 blev samtlige bilmodeller, der kom fra koncernen, navngivet Audi. Allerede på det tidspunkt var Audi blevet en del af Volkswagen-gruppen.

Audi har gennem de seneste 30 år formået at slå sit brand fast som en af firmabilisternes foretrukne leverandører - og med modeller som A4 og A6 (tidligere Audi 80 og Audi 100) har man i adskillige år været helt i toppen på bestseller-listerne.

Audi er ligeledes blevet kendt for sine Quattro-modeller, der leverer et højtydende og særdeles velfungerende firhjulstræk. Helt klassisk er den reklamefilm, hvor en Audi 100 Quattro kører op ad en skihopbakke - uden slinger i valsen. Du kan se den her.

Sammen med de to tyske konkurrenter, BMW og Mercedes-Benz, hører Audi til de bedst sælgende premium-brands i verden.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Du kan med fordel købe din ny brugte Audi i hos Bjarne Nielsen

  Et af de mest populære bilmærker er tyske Audi, der er en af mastodonterne i premium-segmentet. Hos Bjarne Nielsen har vi naturligvis også et udvalg af personbiler fra Audi.
  Audi er lig med biler i den bedre ende af skalaen - men stadigvæk til fine priser, når man tager i betragtning, hvor meget værdi man får for pengene.

  Mange vælger Audi, fordi mærket er lig med kvalitet, komfort og kompetent kraftoverskud. Oven i handelen får man en høj grad af prestige, når man vælger en tysk premium-bil med fire ringe på fronten.

  Vi har alle de gode årgange med Audi: 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021

  Hos os finder du brugte Audi i alle størrelser og prisklasser. Uanset hvilken brugt Audi du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand. Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem.

  Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så bør du kigger nærmere på de brugte Audi-modeller, som du finder hos os. Her får du både den rummelige limousine og direktørbil, ligesom du får en sporty familievogn. Audi breder sig over mange segmenter - så kig løs og kontakt os for en prøvetur.

  Vi har fuldstændig fair priser på Audi med benzin, diesel, hybrid og plug-in hybrid

  Alle vores priser på brugte Audi er automatisk vurderet af en uvildig samarbejdspartner. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du gør en god handel, og vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.

  Køb din nye brugte Audi hos Bjarne Nielsen - det er helt trygt

  Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Audi i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg.

  Alle brugte biler til salg netop nu