Er du også til Alfa Romeo? Vi har 0 brugte til salg

Køber du Alfa Romeo i en af Bjarne Nielsen-forretningerne, så er du sikret en fed bil, der er garant for en ekstrem høj grad af køreglæde. Vi er eksperter i Alfa Romeo, og kan tilbyde dig en sikker og tryg bilhandel. Vi har et stærkt udvalg af nye brugte Alfa Romeoer til attraktive priser. Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt i koncernen, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Alfa Romeo Automobiles S.p.A. - eller bare Alfa-Romeo - blev grundlagt som A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili) 24. juni 1910 i Milano, hvor hovedsædet fortsat ligger. Siden 1911 har virksomheden været involveret i racerløb og den har et renommé for at konstruere og fabrikere relativt dyre sportsbiler. Romeo-delen af navnet, der kom til i 1920, stammer fra Nicola Romeo, en entreprenant type fra Napoli, som i en årrække var chef for koncernen.

Alfa var ejet af et statsejet italiensk holdingselskab fra 1932 til 1986, hvor den blev overtaget af Fiat-koncernen - og siden februar 2007 har virksomheden været en del af Fiat Group Automobiles S.p.A (FCA). I 2021 fusionerede FCA med franske Groupe PSA, der blandt andet rummer Peugeot, Opel og Citroën, til et samlet selskab, der hedder Stellantis. Som følge af fusionen driver Stellantis hele fjorten bilmærker, heraf fem fra PSA Group (Citroën, DS Automobiles, Opel, Peugeot og Vauxhall) og ni fra FCA (Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati og Ram).

Stellantis sælger årligt mere end 7 millioner biler og antages at være verdens fjerdestørste bilproducent efter Toyota Motor, Volkswagen Group og Renault/Nissan.

Alfa Romeo er altid blevet opfattet som et yderst eksotisk bilmærke - ikke mindst i Danmark, hvor modeller som Alfa Romeo Spider, Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo Alfasud og Alfa Romeo 156 i hver sin periode har været ganske populære modeller. Sidstnævnte var i slutningen af 1990’erne en stor succes både i Danmark og internationalt.

Modellen blev kåret som Årets Bil i Danmark 1998 - og vandt samtidig den endnu mere eftertragtede pris som International Car of the Year 1998. Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo blev en del af Fiat-koncernen - der i dag hedder FCA Group - i 1986.

Et par særdeles interessante modeller er blevet introduceret over de seneste år, og især Alfa Romeo Giulia - og siden SUV-modellen Stelvio - fik alverdens bil-aficionados til at dreje nakken af led.

Modellen var da også endog meget tæt på at blive kåret som Årets Bil i Danmark 2017, hvor det blev til en andenplads.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Alle brugte biler til salg netop nu