Dacialoganweb

VIDEOTEST: Spritny stationcar til 120.000 kroner

I Dacia Logan får man en helt ny og meget rummelig stationcar for bare 120.000 kroner. Men er den noget værd? Det undersøger bilguiden.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

 

Man skulle næsten ikke tro det, men det er rigtig nok.  I Dacia Logan MCV får du en helt spritny og rummelig stationcar med hele tre års garanti til bare 120.000 kroner.

Og ja – det er billigt. Og ja – du får selvfølgelig, hvad du betaler for. MEN det er faktisk overraskende meget, og Dacia Logan er en yderst komfortabel bil til prisen.

Enkelt design – stor køreglæde

Dacia Logan er enkel i sit design både indvendigt og udvendigt. Den markante front og tagbøjler giver den et mere moderne udtryk samtidig med, at den kan fås med alt det udstyr, du sætter pris på i hverdagen.

Logan MCV fås enten med en 90 hestes benzinmoter eller 95 hestes dieseludgave, der begge giver et fint optræk og acceleration. Benzinudgaven kører omkring 16 km/l og koster kun 580 kr. i halvårlig grøn ejerafgift.

 
Dacia Logan er en klassisk stationcar med et enkelt design. Indeni er den yderst praktisk og rummelig. Foto: bilguiden

Streetway eller Stepway

I den mindste version Streetway får du radio med usb og bluetooth-tilslutning som også kan styres fra rattet. Du får tågelygter, LED-kørelys, fartpilot, manuel aircondition, varme i forsæder og sikkerhedsudstyr som 4 airbags, antispin og hill start assist, der hjælper dig med at starte op på en skrå bakke.

Ekstraudstyr som parkeringssensor og bakkamera er billigt at tilkøbe.

Du kan også vælge Logan MCV i udgaven Stepway. Den væsentligste forskel er, at bilen har en øget frihøjde på 50 mm og samtidig får et crossover-look med skærmkanter i sort, en kølergrill i krom og kromdesign på tågelygterne.

Derudover giver Stepway-udgaven en række ekstra fordele på udstyrssiden. Udgaven fås blandt andet med læderrat, en 7” touchskærm med navigation og DAB+ radio, parkeringssensor bag og bakkamera.


Dacia Logan Streetway kommer med klassisk radio med bluetooth. Foto: bilguiden


Logan Stepway kommer med en touchskærm med navigation, parkeringssensor bag og bakkamera. Dette kan også tilkøbes til Streetway for bare 7.500 kr. Foto: bilguiden

Fantastisk rummelighed

Logan MCV er 4,5 meter lang og utrolig rummelig. På bagsædet er der tre reelle siddepladser og bagagerummet er på hele 573 liter. Det er der ikke mange andre stationcars, som kan præstere.

Dermed opfylder Logan MCV behovene hos den pladskrævende familie. Samtidig med at alle sidder komfortabelt.

Dacia går heller ikke på kompromis med sikkerheden. Karosseriet er forstærket, samtidig med at bilen har elektronisk stabilitetskontrol (ESC), der automatisk stabiliserer bilen, hvis den er ved at miste vejgreb i en kurve.

Bagagerummet i Logan byder på hele 573 liters rummelighed og giver dig utroligt meget plads for pengene. Foto: bilguiden