UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Nyttig viden

BN genre egen web overst

Seks forskellige bilmærker i ti store moderne bilhuse 

Bjarne Nielsen-koncernen fejrer 30 års jubilæum i fin form. Aktuelt er koncernen til stede både i Jylland og på Sjælland, hvor man via ti stærke bilhuse repræsenterer seks forskellige bilmærker, en klargjort flåde af nyere brugte biler samt erhvervs- og firmabiler.

Der blev lagt ud med en enkelt bilforretning på Cypresvej i Herning tilbage i 1988 - og siden er det gået stærkt.

I dag er Bjarne Nielsen-koncernen til stede fire steder på Sjælland og seks steder i Jylland.

Her kan du læse lidt mere om de forskellige bilhuse i Bjarne Nielsen-koncernen:

HERNING - Ford, Volvo, Renault og Dacia:
WEB Herning

I 1988 åbner Bjarne Nielsen det første bilhus på Cypresvej i Herning. Siden her er bilhuset flyttet, og blevet et af landets absolut flotteste bilforretninger, beliggende på Silkeborgvej 110, et stenkast fra motorvejsnettet.

Siden 1988 har koncernen været Ford-forhandler i Herning - og siden man tog det nye bilhus i brug, har også Volvo, Renault og Dacia været en del af forretningen i Herning.

Cirka 50 mand er beskæftiget i afdelingen med salg, servicering og klargøring - og ved siden af salget af nye personbiler, erhvervskøretøjer og varevogne råder Bjarne Nielsen Herning også over et stort udvalg af nyere brugte biler.

ESBJERG - Ford:
WEB Esbjerg229

Bjarne Nielsen står bag FordStore i Esbjerg, der er en af de blot fem FordStore koncept-forretninger i Danmark.

At være en FordStore betyder, at samtlige Ford-modeller i programmet udstilles i bilhuset, ligesom det i en FordStore er muligt at se og prøve de mest spektakulære Ford-biler. Det gælder blandt andre de potente ST- og RS-udgaver af eksempelvis Focus, men også den ikoniske Mustang kan kun erhverves i en FordStore.

Oprindeligt er forretningen grundlagt langt før som Fehr Automobiler. Siden begyndelsen af 2000erne har forretningen på Storegade 229 været en del af Bjarne Nielsen-koncernen - og siden 2015 har den været en FordStore.

HOLSTEBRO - Ford:
WEB Holstebro

Siden begyndelsen af årtusindeskiftet har Holstebro været en del af koncernen - og Bjarne Nielsen Holstebro er også lig med Ford Holstebro.

Oprindeligt var der to bilmærker i bilhuset: Ford og Nissan. Med tiden blev to dog til et, og driften mere forenklet. Dygtige medarbejdere har sørget for at Holstebro altid har været et brugtvognscentrum, og dermed også en bundsolid forretning med et godt omdømme.

Bilhuset på Sletten har skarpt fokus på et enkelt bilmærke - og det er til gengæld et af de mest succesfulde både her-hjemme og på verdensplan.

RINGKØBING - Ford:
WEB Ringkoebing

Samtidig med at Bjarne Nielsen overtog Holstebro, blev forretningen i Ringkøbing også en del af koncernen. Den korte afstand har ført til en naturlig sammenhæng mellem de to butikker hvor vægten især har været lagt på brugte biler, og naturligvis Ford.

Gennem flere årtier har bilhuset på Skaadsmosevej lagt gulv til de succesfulde biler fra den amerikanske producent. Ligesom i Holstebro startede man ud med to bilmærker - Ford og Kia - men med tiden er fokus indsnævret til Ford.

HØRSHOLM - Ford:
WEB Hoersholm

Hos Bjarne Nielsen Hørsholm forhandles der udelukkende Ford-modeller, og i bilhuset trækker man kunder fra hele hovedstadsområdet.

I 2009 blev forretningen på Usserød Kongevej en del af Bjarne Nielsen-koncernen - og der forhandles både nye personbiler, varevogne og nyere brugte biler.

I Hørsholm er bilhuset delt i to, så salgsafdelingen ligger på Usserød Kongevej, mens værkstedet ligger på adressen Ved Klædebo. På den måde har bilhuset prominent, synlig placering midt i Hørsholm, mens de mange kvadratmeter værksted er placeret på en lidt ”billigere” beliggenhed.

KØGE - Ford og Volvo:
WEB Koege

Siden 2012 har Bjarne Nielsen A/S været repræsenteret i Køge. Dengang overtog man Jacobil-kæden, og i den forbindelse fik koncernen mulighed for at blive forhandler af Ford og KIA i Køge.

På det tidspunkt lå bilhuset på Falkevej, men da man i 2016 overtog Viggo Petersen A/S og tilhørende Volvo-forhandling, samlede Bjarne Nielsen A/S de to bilhuse i et på Tangmosevej. Vil man sælge biler i Køge, er Tangmosevej det helt rigtige sted. Efter en større ombygning slog bilhuset dørene op til topmoderne, kombineret Ford og Volvo forretning.

I dag forhandles der således både Volvo og Ford i de flotte rammer - samt naturligvis nyere brugte biler. Bjarne Nielsen Køge rummer også en stor erhvervsafdeling med speciale i indretning, leasing og firmabiler.

BIRKERØD - Ford, KIA og Mazda-service:
WEB Birkeroed

Det store bilhus i Nordsjælland har været en del af koncernen siden 2012. Allerede dengang, hvor Jacobil blev til Bjarne Nielsen A/S, var der autoriseret forhandling af Ford og KIA på Birkerød Kongevej 37-39 - og i dag er bilhuset ligeledes autoriseret serviceværksted for Mazda.

Beliggenheden er helt i top på en af de store færdelsårer ned gennem Nordsjælland i retning mod København. Bilhuset er spredt i en række mindre bygninger med mange års historie.

Som et af de eneste bilhuse i koncernen, råder Birkerød over en stor kælder. En kælder hvor der førhen blev forhandlet KIA fra. Det var før der fandtes krav til indretning, loftshøjde og meget andet.

ESBJERG - Volvo, Renault og Dacia:
WEB Esbjerg246

Bjarne Nielsen har siden 2013 drevet et stort og moderne bilhus i Esbjerg, hvorfra der forhandles hele tre bilmærker.

I forbindelse med udvidelsen af bilhuset i Herning fik koncernen mulighed for at overtage den daværende Volvo, Renault og Dacia-forretning på Storegade 246 i Esbjerg. Hidtil havde Bendtsen Biler drevet forretningen i såvel Esbjerg som Herning. Dermed råder koncernen nu over to store bilhuse i samme område i landets femtestørste by.

Til trods for lidt afstand i husnumrene er afstanden i virkeligheden ikke længere end 20 meter. Det giver stor synergieffekt imellem de to bilhuse. Eksempelvis råder det ene bilhus over et stort værkstedslokale, mens det andet har et stort udendørsareal.

SKIVE - Mazda og KIA:
WEB Skive

I begyndelsen af 2013 blev bilforretningen Jens Fogh A/S til en del af vores koncern, som dermed kunne føje endnu et bilhus til flokken. Samtidig overtog koncernen også 20 dedikerede medarbejdere samt forhandlingen af henholdsvis KIA og Mazda i Skive.

Bilhuset har været KIA-forhandler siden årtusindeskiftet, og har således været en del af den fantastiske udvikling, som det sydkoreanske mærke har gennemgået.

Bjarne Nielsen Skive har indrettet sig i et stort og moderne bilhus med en smuk udsigt over lokalområdet.

HILLERØD - Renault, Dacia og Fiat-service:
WEB Hilleroed

Renault og Dacia i Hillerød er et af de nyeste skud på stammen i Bjarne Nielsen-koncernen.

Med udvidelsen cementerede koncernen sin placering i Nordsjælland. I september 2015 valgte det daværende Tangholm A/S at sælge forretningen på Falkevej 4A i Hillerød til Bjarne Nielsen A/S, der allerede på det tidspunkt i forhandlere af både Renault og Dacia - samt autoriseret serviceværksted for Fiat.

Udover de nævnte mærker, gør bilhuset sig også bemærket i brugte biler, som der er masser af plads til på den store grund.

--

Stort portræt af Bjarne Nielsen
I anledning af jubilæet har vi kigget nærmere på historiens vingesus i bilkoncernen. Den kan du læse mere om via dette link.

I forbindelse med 30 års jubilæet har Bjarne Nielsen A/S søsat en stor kampagne med masser af skarpe priser, fremragende tilbud og muligheden for at vinde en fin Ford Fiesta.

Se de forskellige jubilæumstilbud her.