UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Volvo

Volvo V60 2019 1600 33 overst

Erfarne eksperter betegner ny herregårdsvogn som "virkelig vellykket"

Volvo har altid haft et godt tag i de danske bilkøbere. Og med det nyeste skud på stammen, Volvo V60, tyder alt på, at kærligheden til det svenske bilmærke vil fortsætte med at blomstre. Den nye model har da også fået masser af pæne ord med på vejen fra motorjournalisterne.

Den nye Volvo V60 blev - præcis som Volvo XC40 - forbigået, da en række danske motorjournalister forleden stemte fem bilmodeller ind i finalefeltet ved kåringen af Årets Bil i Danmark 2019.

Alligevel hersker der ingen tvivl om, at de danske bil-eksperter - præcis som deres udenlandske kolleger - er endog meget glade for Volvo V60.

Det kræver bare et kig i diverse anmeldelser og test for at konstatere det.

Den mest indbydende kabine
For nogle uger siden lavede Bilmagasinets drevne hold af testkørere en anmeldelse i både Bilmagasinet og Børsen, hvor Volvo V60 kæmpede mod konkurrenterne Audi A4 og Mercedes-Benz C-klasse, og her var journalisterne fuld af lovord over for den nye version af herregårdsvognen:

"Forsæderne i den nye Volvo er så behagelige, at du kan køre til polarcirklen og retur uden at få ondt i ryggen."

"Volvoen har den mest indbydende kabine."

"Sikre og præcise køreegenskaber."

Den hidtil bedste Volvo-nyhed
Også bilbloggen Hvilkenbil.dk er bjergtaget af den svenske stationcar. Sitet drives af den erfarne og respekterede motorjournalist Jens Velling, der blandt andet sender disse perler afsted:

"Få kan som Volvo skabe ergonomisk vellykkede førerpladser, hvor forholdet mellem sæde, rat og pedaler er skræddersyet til både stor og lille."

"V60 er den hidtil bedste af en stribe vellykkede nyheder fra Volvo. På plads og køreegenskaber løfter den Volvo til et nyt niveau."

"Er du på udkig efter et alternativ til fine tyskere som Audi A4, BMW 3 og Mercedes C, er Volvo V60 svær at komme uden om."

En fremragende langtursvogn
En lang række andre bilsites har også været fremme med en stor portion anmelder-stjerner - og generelt kører Volvo V60 i stærk medvind.

Den erfarne motorjournalist Andreas Lang Hedegaard, der er skribet for Biltorvet, skriver blandt andet følgende om bilen:

"Volvo har begået endnu en succes. V60 er mærkets mest vellykkede model."

"V60 er en fremragende langtursvogn."

Også en række brugte udgaver
Du kan læse Andreas Lang Hedegaards og Biltorvets fine anmeldelse her.

Vil du læse mere om herregårdsmodellen, så klik her. Du kan også finde flere Volvo-nyheder her, ligesom du kan finde prislister med videre her.

Hvis du hellere vil købe brugt Volvo, så har Bjarne Nielsen et stort og stærkt udvalg af disse. Dem kan du finde en liste over her.

Volvo V60 2019 1600 4a norm