UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Volvo

Den nye Volvo S60 har været et stykke tid undervejs - men nu er den landet hos Bjarne Nielsen i henholdsvis Esbjerg, Herning og Køge. Den nye svensker er i virkeligheden produceret i USA - og den er mindst lige så smuk som stationcar-modellen, der er øjeblikkets bedst sælgende Volvo-model.

 

I juni 2018 åbnede Volvo Cars deres første produktionsfabrik i USA, hvor man samtidig præsenterede den nye Volvo S60 sportssedan.

Nu er turen kommet til introduktion i Europa og dermed også Danmark - og modellen er netop trillet ind i Bjarne Nielsen A/S's tre Volvo-bilhuse i henholdsvis Esbjerg, Herning og Køge.

Volvo S60 2019 1600 2dFlot og usædvanlig skarp ser den ud, den nye sedanmodel fra Volvo. Foto: Volvocars

I forbindelse med præsentationen af den nye Volvo S60 udtalte direktør og koncernchef Håkan Samuelsson, at det var en af de mest spændende biler, som Volvo Cars havde skabt.

Mulighed for prøvekørsel

Danske og udenlandske motorjournalister, der har testet bilen, har ikke tøvet med at rose bilen - blandt andet for dens dynamiske køreegenskaber.

Og nu er det altså muligt for den menige dansker at prøvekøre modellen hos den lokale Volvo-forhandler.

- Med introduktion af den nye Volvo S60 på det danske marked, kan vi nu vise hele det fantastiske modelprogram hos de danske forhandlere, fortæller Magnus Boman, der er administrerende direktør hos Volvo Car Denmark A/S.

Volvo-salget går frem

I 2018 steg antallet af solgte Volvo-modeller i Danmark med over 51 procent i forhold til 2017 og i 2019 er stigningen i salget fortsat.

Volvo S60 2019 1600 0fVolvo S60 sportsedan i en fræk kulør. Nu kan du selv prøve kræfter med skønheden hos din lokale Bjarne Nielsen A/S-forhandler. Foto: Volvocars

- Vi ligger i øjeblikket 29 procent højere end på samme tidspunkt sidste år. Den nye Volvo S60 vil helt sikkert medvirke til, at vi forsætter vores fantastiske fremgang i salget på det danske marked, understreger Magnus Boman.

Den nye Volvo S60 er den første model fra Volvo, der ikke bliver leveret med dieselmotor. Til gengæld leveres den i forbindelse med introduktionen i to motorvarianter, der begge yder 250 hestekræfter. Der er tale om T5-udgaven med enten forhjulstræk eller firhjulstræk.

Hybridmodeller er et hit

I uge 24 indledes produktionen af Volvo S60 T8 Plug-in hybrid-modellen, der har 390 hestekræfter. Plug-in varianter udgør år til dato over 7 procent af Volvo's salg i Danmark, hvilket gør Volvo til det suverænt bedst sælgende premium mærke af plug-in hybrider på det danske marked.

De vejledende udsalgspriser begynder på 547.873 kroner - og en beskatning, der indledes ved 460.003 kroner. Modellen kan naturligvis også leases - her er indgangsprisen 6795 kroner om måneden forudsat en førstegangsydelse på 35.000 kroner.

Læs mere om modellen her. Er du interesseret i en prøvekørsel, så kan du bliver ringet op med henblik på en aftale.

Volvo S60 2019 1600 02Der er tale om en T5-udgave med intet mindre end 250 omdrejningsvillige hestekræfter i den Volvo S60-model, der er landet hos Bjarne Nielsen A/S. Foto: Volvocars