UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Renault

Den nuværende udgave af Renault Twingo har efterhånden fem år på bagen, og derfor mener ingeniørerne og designerne hos den franske producent, at tiden er inde til et facelift. Den nye udgave af Renaults mindste ligner sit ophav - men der er alligevel masser af nye tiltag, når man kommer lidt tættere på.

 

I bilbranchen er det helt normalt at operere med begrebet facelift - eller som man ville sige det på dansk: et ansigtsløft. 

Det er en måde at fortælle kunderne, at bilen er blevet opdateret og redesignet på en lang række områder, uden at der er tale om en helt gennemgribende ny udgave af den eksisterende model.

Twin3Den ser helt klart endnu mere fed, fræk og forrygende ud, den faceliftede udgave af Renault Twingo.

Nu kommer den charmerende Renault Twingo i en faceliftet udgave, som ventes at ramme de danske Renault-forhandlere på den anden side af sommerferien.

Er klar sidst på sommeren

Som det klart fremgår af de mange billeder herunder, så er bilmodellen fortsat til at kende i forhold til en nuværende model - men der er alligevel en masse områder, hvor Renault Twingo er blevet ændret.

Det fortæller vi naturligvis mere om, når vi får specifikationerne den kommende model. Indtil da kan du læse lidt mere på Renaults egen hjemmeside (på engelsk). Du kan også læse helt specifik information om modellen her.

I den nuværende udgave blev Renault Twingo introduceret på det danske marked i efteråret 2014. Dette var tredje generation af modellen, der i allerførste omgang blev lanceret tilbage i 1993.

Twin4

Twin2

Twin5

Twin6

Twin7

Twin9

TwinX1Foto: Renault Group