UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Mazda

Mazda6 er noget nær et vidunder på enhver vejstrækning. Den store japanske model er spækket med udstyr - faktisk har Mazda6 masser af standardudstyr, selv i den billigste version. Vi har taget en runde i det fine køretøj, der både er en formidabel firmabil og fremragende familiebil.

 

Vi har haft fornøjelsen af at prøve den nye faceliftede udgave af Mazda6 i stationcar-versionen - og det er altså ikke en bil, som man sådan lige ryster af sig. Vi fik fingrene i en Optimum-variant, men mindre kan sagtens gøre det.

Du kan finde vores video-test her - og har du lyst til at se flere bilanmeldelser fra BN-testholdets side, så klik herM6 1

Fælles for Mazdas mange modeller er nemlig, at de er overordentlig godt udstyret - selv i indgangs-modellen, altså den billigste variant.

En stor bil til et beskedent beløb

Hvis du er interesseret i at købe en ny Mazda6, så kan den billigste udgave købes for 284.395 kroner, og det er uanset om du er på jagt efter sedan- eller stationcar-udgaven.

Du finder en liste over de forskellige bilmodeller her.

Hos Bjarne Nielsen A/S har du endda mulighed for at privatlease Mazda6 til en meget skarp ydelse - fra 3695 kroner om måneden, såfremt du leaser en Mazda6 Vision over 36 måneder. Det kan du læse mere om her.

Kontakt det nærmeste Bjarne Nielsen Mazda-bilhus her.

M6 4

M6 2

M6 3