UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Ford

FRR overst

Fords nye rovfugl bliver svær at stoppe

Hvis det mest af alt handler om, at du skal kunne komme frem i ethvert terræn og under selv ekstreme vejrforhold, så har Ford en løsning på vej, som skulle kunne opfylde de ønsker. Løsningen hedder Ford Ranger Raptor - og det ser vildt ud.

En tom tank kan sætte en stopper for selv de mest brutale biler - men det er nærmest også den eneste mulighed for at holde Ford Ranger Raptor hjemme i carporten.

Den særlige udgave af Fords succesrige Ranger-pickup er bygget til at modstå ethvert terræn - og alt tyder på, at modellen også vil sætte sine tunge terrængående hjul på dansk skovbund i nær fremtid.

FRR 1 norm

Ford Ranger Raptor er bygget af særligt stærkt stål - og har fået installeret en lang række finesser, som gør bilen endnu mere uimodståelig end sin mere civiliserede "lillebror".

Voldsom rovfugl er gjort håndterbar
Raptor - der betyder rovfugl - har en særlig rally-inspireret affjedring, der gør kørsel i terræn ved høje hastigheder nemmere at håndtere.

Samtidig er bilen iklædt BF Goodrich-dæk med stærke dæksider samt et mønster, der siger "spar to" til det meste, som man i forvejen kender.

FRR 3 norm

Under bilen er Raptor blevet forstærket med en tyk plade af højstyrkestål, så bilen ikke bliver beskadiget i forbindelse med offroad-kørsel.

Er inspireret af amerikansk fætter
Den særlige Ford Ranger-model er inspireret af sin succesfulde amerikanske fætter - Ford F-150. Ikke mindst i forhold til det visuelle.

Endvidere er modellen naturligvis naturligvis spækket med alskens former for udstyr, sikkerhedssystemer og grej, som giver ejeren lyst til nærmest at bosætte sig i bilen.

Ford Ranger Raptor vil efter planen lande hos Bjarne Nielsen Ford i løbet af sommeren 2019. 

FRR 2 norm

I mellemtiden kan du læse mere om Ford Ranger her - en model, som du naturligvis også kan prøvekøre hos Bjarne Nielsen. Du finder vort nærmeste Ford-bilhus her.

FRR 4 norm

FRR 5 norm