Ford

FRR overst

Fords nye rovfugl bliver svær at stoppe

Hvis det mest af alt handler om, at du skal kunne komme frem i ethvert terræn og under selv ekstreme vejrforhold, så har Ford en løsning på vej, som skulle kunne opfylde de ønsker. Løsningen hedder Ford Ranger Raptor - og det ser vildt ud.

En tom tank kan sætte en stopper for selv de mest brutale biler - men det er nærmest også den eneste mulighed for at holde Ford Ranger Raptor hjemme i carporten.

Den særlige udgave af Fords succesrige Ranger-pickup er bygget til at modstå ethvert terræn - og alt tyder på, at modellen også vil sætte sine tunge terrængående hjul på dansk skovbund i nær fremtid.

FRR 1 norm

Ford Ranger Raptor er bygget af særligt stærkt stål - og har fået installeret en lang række finesser, som gør bilen endnu mere uimodståelig end sin mere civiliserede "lillebror".

Voldsom rovfugl er gjort håndterbar
Raptor - der betyder rovfugl - har en særlig rally-inspireret affjedring, der gør kørsel i terræn ved høje hastigheder nemmere at håndtere.

Samtidig er bilen iklædt BF Goodrich-dæk med stærke dæksider samt et mønster, der siger "spar to" til det meste, som man i forvejen kender.

FRR 3 norm

Under bilen er Raptor blevet forstærket med en tyk plade af højstyrkestål, så bilen ikke bliver beskadiget i forbindelse med offroad-kørsel.

Er inspireret af amerikansk fætter
Den særlige Ford Ranger-model er inspireret af sin succesfulde amerikanske fætter - Ford F-150. Ikke mindst i forhold til det visuelle.

Endvidere er modellen naturligvis naturligvis spækket med alskens former for udstyr, sikkerhedssystemer og grej, som giver ejeren lyst til nærmest at bosætte sig i bilen.

Ford Ranger Raptor vil efter planen lande hos Bjarne Nielsen Ford i løbet af sommeren 2019. 

FRR 2 norm

I mellemtiden kan du læse mere om Ford Ranger her - en model, som du naturligvis også kan prøvekøre hos Bjarne Nielsen. Du finder vort nærmeste Ford-bilhus her.

FRR 4 norm

FRR 5 norm