UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Ford

Ford Mondeo Hybrid 1 overst

Nu tilbyder Ford Mondeo det bedste fra to verdener

Mondeo er i forvejen en af de bedst sælgende modeller i d-segmentet, og nu får bilkøberne endda mulighed for at investere i en Ford Mondeo Hybrid. Du kan allerede nu prøve den fremadskuende version i vores FordStore.

Med Ford Mondeo Hybrid får du den bedste kombination af benzin og elektrisk kraft.

På den ene side rummer Mondeo-modellen en kraftfuld, lydhør og meget effektiv toliters benzinmotor, der er specielt designet til Mondeo Hybrid, og i øvrigt er sat i verden for at tage dig og dine på længere rejser.

Når rejsen er kortere og hastigheden lavere, så tager en avanceret elmotor over.

Mondeo'en henter sin energi fra et særligt let lithium-ion batteri, der har et strømforbrug på 1,4 kilowatttimer. Ford Mondeo Hybrid 4

For at gøre hele systemet endnu mere effektivt, registrerer de såkaldte regenerende bremser op til 90 procent af den energi, der normalt tabes gennem friktionsbremser, og genbruger den for at genoplade højspændingsbatteriet.

Med hybrid bliver køreoplevelsen endnu bedre
Et spændende design samt topmoderne teknologi og teknik maksimerer fordelene ved en HEV (Hybrid Electric Vehicle).

Den gennemført smarte teknologi lærer endda, når det er bedst at skifte fra benzin til elektrisk. For eksempel, når du er tæt på hjemmet.

Resultatet er glidende ydeevne, en god køreoplevelse og et reduceret brændstofforbrug.

Du kan læse mere om Ford Mondeo Hybrid her - og du kan tage fat i en af vores dygtige Ford-konsulenter, der også kan hjælpe med at arrangere en prøvekørsel af den interessante model.

Ford Mondeo Hybrid 3