UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Volvo S60.
Formidable køreegenskaber.


Volvo S60

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Volvo S60.

PRIS FRA
578.287 kr.
FINANSIERING FRA
5.989kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Volvo S60 er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

CITY SAFETY

Brems. Stop. Sikker

En af vores nyeste innovationer forbereder din Volvo på uventede øjeblikke, som fx at bilen foran dig pludselig standser, eller at en cyklist suser forbi. Den gør bremsesystemet klart til at reagere hurtigere eller bremser automatisk, hvis en ulykke er nært forestående. Udvider bilens sikkerhed til også at omfatte personerne omkring dig. Du bevarer altså kontrollen i byen, og får en hjælpende hånd, når trafikken pludselig standser, ved at gøre bremserne klar til en hurtigere reaktion eller bremse automatisk, hvis der ikke er tid til at reagere. Hvis en cyklist svinger ud foran bilen, vil funktionen Cyclist Detection advare dig med en lampe på forruden og bremse for dig, hvis der kræves hurtig handling. Derudover registerer Funktionen Pedestrian Detection personer, der går rundt om bilen, og hjælper dig dermed at undgå ulykker. Den bremser endog for dig, hvis situationen kræver det. Sidst, men ikke mindst, scanner Forward Collision Warning alle genstande op til 150 m foran bilen, og hvis et uheld er nært forestående, advarer systemet dig og gør bremserne klar til at standse hurtigt. Men City Safe har du sikkerhed fra alle vinkler.

SENSUS

Teknologi ved fingerspidserne

Sensus giver dig adgang til den nyeste teknolog og byder blandt andet på HD-berøringsskærm, rat og talestyring som reagerer på dine kommandoer og head-up display, der giver dig visuel information samtidig med, at du holder øjnene på vejen. Sensus giver nye muligheder for at være forbundet, modtage information og få underholdning.  

Volvo On Call appen giver dig et væld af smarte løsninger, der giver dig mulighed for at styre bilen og få den hjælp, du har brug for, udefra. Med sit lækre design bidrager Sensus til et skandinavist udtryk i bilens interiør, som kombinerer naturlige materialer af høj kvalitet med et intuitivt og enkelt design. Minimalistisk, lækkert og brugbart. 

Hold dig opkoblet i den moderne bil, så køreoplevelsen forbedres.

LANE KEEPING AID

Holder dig i vognbanen

Hvis bilen begynder at køre ud af vognbanen, aktiveres vores Lane Keeping Aid og styrer dig forsigtigt tilbage på rette vej og sender advarselssignaler i form af vibrationer for at holde dig årvågen. Derudover giver aktivk fjernlys dig mulighed for ikke at skulle skifte mellem nærlys og fjernlys om natten. Active High Beam registrerer automatisk andre køretøjer, fodgængere og cyklister og skifter midlertidigt til nærlys.

Adaptive Cruise Control sikrer, at bilen holder samme afstand til bilen foran. Det gør kørslen meget mere afslappende, især i langsom bytrafik. Intellisafe teknologierne gør det nemmere og sikrere for dig at køre derhen, hvor vejen fører dig. Så læn dig tilbage, og nyd turen.

VOLVO S60 SPORTSSEDAN

Volvo S60

Volvo S60 
 


Komplet oversigt og sammenlign

Det er den eneste måde at finde ud af om Volvo S60 er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG