Sportslig sedan

Volvo S60 hybrid - ekstrem elegant personbil

Recharge betyder hybrid på Volvo-sprog. Den nærmest ekstremt elegante personbil er også i udgaven med fire døre fantastisk flot designet. Samtidig rummer modellen mange smukke detaljer både ude og inde - der er i sandhed tale om en bilmodel, der er sin egen.
Et køretøj, hvor kompromis ikke er en option.

Den nye Volvo S60 skaber en fornemmelse af samhørighed mellem vej, bil og fører. Når du drejer på rattet, så opnår du med det samme en følelse af, at bilen instinktivt drejer med dig. Volvo S60 er en levende bil, der kombinerer balance, skønhed og dynamik. 

Den nyeste generation af Volvo S60 Recharge fås både som mild hybrid og plugin-hybrid, hvor sidstnævnte kan lades op og kører på "ren el". 

Volvo S60 2019 1600 0D

VOLVO S60 Fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

Det mener vores Volvo-ekspert

"Volvo S60 er en gennemført sedan med fremragende køreegenskaber. Den er virkelig en fryd for øjet."

Har du et spørgsmål om Volvo S60 - så brug knappen nedenfor.

Jesh
Jesper Hansen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Esbjerg

Sofistikeret og super lækker sportslig sedan

Volvo S60 T8 Polestar Engineered 2019 1600 22

Et teknologisk vidunder

Hvis bilen begynder at køre ud af vognbanen, aktiveres vores Lane Keeping Aid og styrer dig forsigtigt tilbage på rette vej og sender advarselssignaler i form af vibrationer for at holde dig årvågen. Derudover giver aktiv fjernlys dig mulighed for ikke at skulle skifte mellem nærlys og fjernlys om natten. Active High Beam registrerer automatisk andre køretøjer, fodgængere og cyklister og skifter midlertidigt til nærlys.

Adaptive Cruise Control sikrer, at bilen holder samme afstand til bilen foran. Det gør kørslen meget mere afslappende, især i langsom bytrafik. IntelliSafe teknologierne gør det nemmere og sikrere for dig at køre derhen, hvor vejen fører dig. Så læn dig tilbage, og nyd turen.

Volvo S60 2019 1600 6E

Volvo S60 Recharge leverer ikonisk lygteføring

Forlygterne i de smukke Volvo Recharge-modeller er efterhånden ikoniske - og den lysende stribe med den kløftede ende går under kælenavnet Thors Hammer.

De særlige LED-lygter har vakt berettiget begejstring - både på grund af designet, men naturligvis også fordi de lyser både kraftigt og effektfuldt. 

Endelig er Thors Hammer-lygterne med til at øge sikkerheden under køreturen - også for alle de andre trafikanter.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Volvo S60 2019 1600 34

S60 kan køre på ren el

Når køretilstanden Pure er valgt, kører din plug-in-hybrid på ren el. Med et helt opladet batteri kan den daglige pendlertur tilbagelægges udelukkende på strømdrift.

Volvo S60 2019 1600 1A

Sikkerhed: En del af vores DNA

Teknologien med førerassistent og muligheden for firhjulstræk giver en eminent og sikker køreoplevelse under praktisk talt alle vej- og vejrforhold.

Volvo S60 2019 1600 08

Dynamisk køreglæde

Præcise, skarpe reaktioner og en dynamisk, afslappet kørsel. Med et avanceret chassis er alt, hvad du skal gøre, at nyde den rene køreglæde.

GALLERI

Kig nærmere på Volvo S60 Recharge

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Volvo S60

Hvorfor investere i en Volvo S60?

Volvo anses blandt mange for et af de sikreste (hvis ikke mest sikre) bilmærke i Verden. Volvos hoved fokus var og er fortsat sikkerhed, og derfor indeholder en Volvo S60 også et hav af sikkerhedssystemer og features. Samtidig laver Volvo driftssikre biler med en sublim kørekomfort. 

Slår Volvo andre mærker på sikkerhed?

Det kan jo altid diskuteres og kan være svært at måle helt konkret. Det man kan sige med sikkerhed er, at Volvo altid er med helt fremme og får de højeste karakterer i sikkerhed - uanset størrelse. Samtidig gør Volvo en dyd ud af hele tiden at forfine og forbedre deres automatiske sikkerhedssystemer i bilerne som også løbende opdateres, når en Volvo er på værksted. Så selvom en Volvo har nogle år på bagen, er den stadig helt med, hvad angår sikkerhed.

Har Volvo S60 hybrid motor?

Ja. Volvo S60 fås udelukkende med mild hybrid benzinmotor eller som plug-in hybrid med mulighed for at køre på ren el i op til 58 km.

Hvad betyder mild hybrid og plug-in hybrid?

En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild hybrid, da den har et ladedæksel/stik på siden af bilen. Samtidig har du i en plug-in hybrid mulighed for at køre på ren el modsat en mild hybrid, der har et væsentligt mindre batteri, der kun hjælper til ved igangsætning og acceleration og som oplades ved bremsning.

Volvo er lig med sikkerhed

Den nuværende S60 kom på markedet i 2019 og var den første model fra Volvo som ikke bliver solgt med mulighed for dieselmotor. S60 har smukke proportioner og selvom sedanudgaver ikke er det mest købte herhjemme, så har Volvo med S60 ramt både design og køreegenskaber til topkarakter.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Volvo-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.