Anmeldelser og test af Renault Twingo

Renault Twingo er den mindste model fra den franske producent, der er en del af verdens største bilkoncern, bestående af primært Nissan, Mitsubishi og Renault. Den første Renault Twingo kom på markedet i 1993 med et ganske iøjnefaldende design - blandt andet i form af de karakteristiske forlygter.

Den lille bilmodel blev en ganske pæn succes for Renault, og faktisk fortsatte man med at sælge den første generation helt indtil 2007 i Europa og 2012 i et par sydamerikanske lande. Anden generation kom på markedet i 2007, og her var der tale om en noget større model, om end den helt store ændring skete med tredje generation, der ramte bilmarkedet i 2014.

Her var både baghjulstræk og motor placeret i bagagerummet - og denne udgave, som også er den aktuelle Renault Twingo, blev hurtigt en succes. Faktisk nåede modellen med i finalefeltet ved Årets Bil i Europa 2014. Et facelift ramte tredje generation i 2019.

I tvivl om Renault Twingo er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

"På mange måder er Twingo dejlig..."
"Twingo er en fransk charmør..."
"Et friskt og moderne design..."
(giver ikke score)


Komplet oversigt og sammenlign
ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Alle Renault modellerne