UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Anmeldelser og test af Kia Stinger

KIA Stinger er en den slags bilmodeller, som man vender sig om efter, når den passerer hurtigt og effektivt forbi på gaden. Modellen blev introduceret i 2017 og den blev lidt af en gamechanger for KIA, der med sin KIA Stinger fik et lynhurtigt og særdeles kraftfuldt medlem af model-familien. Den første konceptbil, der siden skulle vise sig at ende som en KIA Stinger, blev vist frem helt tilbage i 2011 - og der skulle altså gå seks år, førend den smukke model var flyvefærdig. Og flyvefærdig, det blev den!

KIA Stinger leveres i Danmark med tre forskellige motorer - og det er klart den store 3,3 liters benzinmotor, der har trukket de fleste overskrifter og benovede blikke til sig. Med sin sekscylindrede motor og intet mindre end 366 hestekræfter blæser KIA Stinger GT - som den hedder - de fleste konkurrenter af banen med en acceleration fra 0 til 100 kilometer i timen på 5,5 sekunder og en topfart på 270 kilometer i timen.

I tilgift er KIA Stinger er veritabelt overflødighedshorn af udstyr, kørekomfort og klasse - og da prisen samtidig er mere end bare konkurrencedygtig, er det intet under, at bilen er blevet et hit på mange markeder. Som alle andre KIA-modeller leveres KIA Stinger med markedets ubetinget bedste garantiordning, der er lig med en syvårig fabriksgaranti.

KIA Stinger opnåede i øvrigt - som den blot anden KIA-model i historien - at komme i finalefeltet ved Årets Bil I Europa 2018, hvor den endte på en flot fjerdeplads.

I tvivl om Kia Stinger er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

"Vellykket på mange fronter..."
"Gør enhver Audi-ejer grøn af misundelse..."
(giver ikke score)
"Lige nu ser den altså strålende ud..."
(giver ikke score)


Komplet oversigt og sammenlign
ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Alle Kia modellerne