Vær ikke bange for at drømme

Kia ProCeed - dynamik og design for fuld udblæsning

Den nye KIA ProCeed byder på et lækkert og luksuriøst design, der tænder en gnist hos enhver bilentusiast. Vi taler om en helt ny variant over den i forvejen KIA Ceed-platform - en såkaldt "shooting brake", som er en model midt imellem coupéen og den sportslige stationcar. Det er et køretøj, som med rette vækker opsigt overalt.

Der er kælet for detaljerne i KIA ProCeed, som viser mærket fra den aktive og sportslige side. KIA ProCeed får Danmarks suverænt bedste garanti følger naturligvis med, når du køber KIA ProCeed hos Bjarne Nielsen A/S.

Kia Proceed 2019 1600 21

KIA PROCEED Den velkendte KIA-front går igen - også på ProCeed

Det mener vores Kia-ekspert

"Bilen som helt klart er til dig som ønsker mere plads end en hatchback, men ikke er til den klassiske stationcar. Den er frisk og sporty i designet, men har bestemt den samme komfort og køreglæde som opleves i resten af Ceed-familien. "

Har du et spørgsmål om Kia ProCeed så brug knappen nedenfor.

Chsc
Charley Schibsbye
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Birkerød

Vækker opsigt overalt

Kia Proceed 2019 1600 0A

ProCeed er med sit sporty design et gedigent mesterværk

Den nye KIA ProCeed kombinerer det smukke shooting brake-karrosseri med design, plads og alsidighed, hvilket er enestående i segmentet for mellemstore familiebiler. Det dristige design og den smukke konstruktion gør KIA ProCeed til den mest sporty udgave af den nye Ceed-modelfamilie.

Kia Proceed 2019 1600 21

Du kan få den med tre forskellige motorer

KIA ProCeed fås med tre forskellige motorer. Benzinmotorerne tæller den populære 1,0-liters T-GDi-motor med 120 hk og mærkets nye 1,4-liters T-GDi-motor med 140 hk. Kunderne kan også vælge en effektiv ny 1,6-liters CRDi-dieselmotor med en ydelse på 136 hk. Der er mulighed for manuel gearkasse med seks trin eller automatgear med syv trin.

Kia Proceed 2019 1600 2B

Shooting brake, samme alsidighed som en stationcar

Hvor KIA Ceed i SW-udgaven har fokus på det praktiske, så giver KIA ProCeed plads og alsidighed som i en stationcar - men kombineret med et emotionelt og sporty design. Hvor fokus på den ene af disse egenskaber, normalt går ud over den anden, kombinerer ProCeed som den første bil blandt almindelige familiebiler begge egenskaber.

Kia Proceed Cd Sb My20 Paddle Shift Levers

Du bliver overrasket på den allerbedste måde

I kabinen byder KIA ProCeed på samme ergonomiske indretning som de øvrige Ceed-modeller. Interiøret er karakteriseret af bløde overflader i høj kvalitet, dekor i metallak og et horisontalt udformet instrumentpanel. GT-modellen er udstyret med KIA's nye sportssæder.

Kia Proceed 2019 1600 46

Stram, aggresiv og sjovere og mere selvsikker kørsel i svingene

Alle versioner af KIA ProCeed er udstyret med komplet uafhængig undervogn som standard, og dermed går den imod udviklingen for andre mellemstore familiebiler, hvor mere avanceret multilink-baghjulsophæng tilbydes som dyrt ekstraudstyr.

Der bydes på en helt unik opsætning af undervognen i forhold til det øvrige Ceed program. Undervognen matcher bilens elegante design og giver føreren adrætte køreegenskaber og omgående respons, god kontrol over bilen i sving og en blanding af komfort og sikker stabilitet ved høje hastigheder.

GALLERI

Kig nærmere på Kia ProCeed

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

De nye sikkerhedssystemer giver 5 stjerner

Du får en helt igennem tryg følelse når du sidder i den nye Kia ProCeed. Både foran og bagi. Kia ProCeed deler rapport med Kia Ceed, da den er en version af Ceed SW.

88%
Adult Occupant
85%
Child Occupant
68%
Pedestrian
73%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia ProCeed

Hvorfor købe en Kia Proceed?

Kia er bilmærket, der tror så meget på sig selv og sine produkter, at du får hele 7 års garanti på alle modeller - med en begrænsning på 150.000 kilometer. Det svarer til et årligt antal kilometer på 21.400 - hvilket i et flertal af bilisternes øjne vil være rigeligt. Den lange garanti giver god ro i maven, når du er ude og investere penge i en ny Kia Proceed.

Er Kia Proceed i virkeligheden en Kia Ceed?

Den første Kia Proceed hed i virkeligheden Kia Pro_Cee'd - men den stavemåde har det sydkoreanske bilmærke heldigvis ændret. Kia Proceed er en særlig udgave af Kia Ceed - og modellen så første gang dagens lys i 2013. I første generation var der tale om en GTI-agtig hatchback, mens den nuværende udgave er en vaskeægte shooting brake-model - en slags coupé-agtig stationcar med fire døre.

Hvor meget koster en Kia ProCeed?

Den billigste udgave af Kia ProCeed er udstyrsvarianten GT-Line, der virkelig giver dig masser af værdi for pengene. Prisen for en Kia ProCeed GT-Line begynder ved 279.000 kroner, men hvis du vil et nøk op på udstyrsniveauet, så kan du vælge en Kia ProCeed GT, hvor du - ud over den i forvejen store mængde udstyr i GT-Line - blandt andet får 18 tommer alufælge og særlig GT-udsmykning. Kia ProCeed GT koster fra 358.000 kroner.

Hvem har designet den nye Kia ProCeed?

Den nye KIA ProCeed byder på et lækkert og luksuriøst design, der tænder en gnist hos enhver bilentusiast. Vi taler om en helt ny variant over den i forvejen Kia Ceed-platform - en såkaldt "shooting brake", som er en model midt imellem coupéen og den sportslige stationcar. Det er et køretøj, som med rette vækker opsigt overalt. Der er kælet for detaljerne i Kia ProCeed, som viser mærket fra den aktive og sportslige side. Bilen er designet under ledelse af Peter Schreyer, som også har stået bag ikoniske modeller som Volkswagen New Beetle og Audi TT.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.