UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

KIA ProCeed.
Dynamik og design for fuld udblæsning.


Kia ProCeed

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Kia ProCeed.

PRIS FRA
279.000 kr.
FINANSIERING FRA
2.999kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Kia ProCeed er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

SPORTY DESIGN

ProCeed er et gedigent mesterværk

Den nye KIA ProCeed kombinerer det smukke shooting brake-karrosseri med design, plads og alsidighed, hvilket er enestående i segmentet for mellemstore familiebiler. Det dristige design og den smukke konstruktion gør KIA ProCeed til den mest sporty udgave af den nye Ceed-modelfamilie.

MASSER AF OVERSKUD

Fås med fire forskellige motorer

KIA ProCeed fås med tre forskellige motorer. Benzinmotorerne tæller den populære 1,0-liters T-GDi-motor med 120 hk og mærkets nye 1,4-liters T-GDi-motor med 140 hk. Kunderne kan også vælge en effektiv ny 1,6-liters CRDi-dieselmotor med en ydelse på 136 hk. Der er mulighed for manuel gearkasse med seks trin eller automatgear med syv trin.

SHOOTING BRAKE-UDGAVE

Samme alsidighed som en stationcar

Hvor KIA Ceed i SW-udgaven har fokus på det praktiske, så giver KIA ProCeed plads og alsidighed som i en stationcar - men kombineret med et emotionelt og sporty design. Hvor fokus på den ene af disse egenskaber, normalt går ud over den anden, kombinerer ProCeed som den første bil blandt almindelige familiebiler begge egenskaber.

FANTASTISK FORMSPROG

Du bliver overrasket på den allerbedste måde

I kabinen byder KIA ProCeed på samme ergonomiske indretning som de øvrige Ceed-modeller. Interiøret er karakteriseret af bløde overflader i høj kvalitet, dekor i metallak og et horisontalt udformet instrumentpanel. GT-modellen er udstyret med KIA's nye sportssæder.

STRAM OG AGGRESSIV

For sjovere og mere selvsikker kørsel i svingene

Alle versioner af KIA ProCeed er udstyret med komplet uafhængig undervogn som standard, og dermed går den imod udviklingen for andre mellemstore familiebiler, hvor mere avanceret multilink-baghjulsophæng tilbydes som dyrt ekstraudstyr. Der bydes på en helt unik opsætning af undervognen i forhold til det øvrige Ceed program. Undervognen matcher bilens elegante design og giver føreren adrætte køreegenskaber og omgående respons, god kontrol over bilen i sving og en blanding af komfort og sikker stabilitet ved høje hastigheder. 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Kia ProCeed er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


 

"Kæk koreaner med form og funktion..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

 

"Designet er yderst iøjnefaldende..."

Motorsiden
Læs anmeldelse

 

"Mere lækker og mere velkørende..."

Bilbloggen
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Kia ProCeed er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG