IØJNEFALDENDE DESIGN

Kia ProCeed - dristig, kraftfuld og luksuriøs 

Drøm stort med Kia ProCeed, som giver dig ekstra kraft og performance. Modellen er en såkaldt "shooting brake"-udgave af Kia Ceed, og den er mere luksuriøs og lækker end nogensinde før. 

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Vær ikke bange for at drømme

Kia ProCeed - dynamik og design for fuld udblæsning

Den nye Kia ProCeed byder på et lækkert og luksuriøst design, der tænder en gnist hos enhver bilentusiast. Vi taler om en helt ny variant over den i forvejen Kia Ceed-platform - en såkaldt "shooting brake", som er en model midt imellem coupéen og den sportslige stationcar. Det er et køretøj, som med rette vækker opsigt overalt.

Der er kælet for detaljerne i Kia ProCeed, som viser mærket fra den aktive og sportslige side. Det er for eksempel de dobbelte afgangsrør i satinkrom og den sportslige diffusor i sort højglans med røde detaljer. Samlet er det en bil, der kombinerer glæden ved et godt udseende og en fremragende køreoplevelse.

Og Danmarks suverænt bedste garanti følger naturligvis med, når du køber Kia ProCeed hos Bjarne Nielsen A/S.

Kia Proceed GT Nedefra Skraa

KIA PROCEED Den velkendte Kia-front går igen - også på ProCeed.

Det mener vores Kia-ekspert

"Bilen er helt klart til dig, som ønsker mere plads end en hatchback, men ikke er til den klassiske stationcar. Den er frisk og sporty i designet, men har bestemt den samme komfort og køreglæde, som opleves i resten af Ceed-familien. "

Chsc
Charley Schibsbye
Afdelingschef, Birkerød
Kia Proceed GT Skraa Venstre

Kia ProCeed med benzinmotorer og mulighed for automatgear

Kia ProCeed findes i to varianter: GT-Line og GT. GT-Line varianterne er med 1,5 liter T-GDI benzinmotor med 160 hk, og her kan du vælge mellem sekstrins manuelt gear eller syvtrins automatgear (DCT). GT-varianten er med 1,6 liter T-GDI benzinmotor med 204 hk, og den fås kun med syvtrins automatgear (DCT). 

Alle versioner af Kia ProCeed er udstyret med komplet uafhængig undervogn som standard, og dermed går den imod udviklingen for andre mellemstore familiebiler, hvor mere avanceret multilink-baghjulsophæng tilbydes som dyrt ekstraudstyr.

Undervognen matcher bilens elegante design og giver føreren adrætte køreegenskaber og omgående respons, god kontrol over bilen i sving og en blanding af komfort og sikker stabilitet ved høje hastigheder.

Kia Proceed GT Forsaede

Masser af sporty udstyr i GT-Line, GT-Line S eller GT

Der er masser af udstyr i Kia ProCeed, der fås i tre udstyrsniveauer: GT-Line, GT-Line S og GT. GT-Line er standardudstyret, hvor man kan få yderligere udstyr med GT-Line S. GT byder på en kraftigere motor og GT-designdetaljer, men udstyrsmæssigt er den som GT-Line S. 

Med GT-Line får du blandt andet GT-Line design detaljer, fartpilot (adaptiv ved aut. gear), aut. klimaanlæg, D-formet sportslæderrat, Smart Key, P-sensor i bag, 10,25" touchskærm med navigation og Kia Connect, 4,2" farvedisplay i instrumentering, Android Auto, Apple CarPlay, bakkamera med dynamisk guide og Bluetooth. GT-Line S har derudover P-sensor for, 12,3" digital instrumentering, JBL lydanlæg og smart parkeringsassistent. 

Listen over sikkerhedsudstyr er også lang og indeholder blandt andet aut. nødbremse med fodgænger og cyklistregistrering, aktiv vognbaneassistent, udvidet træthedsregistrering og vognbaneassistent. 

Kia ProCeed modeller

Kia Proceed 4372

Shooting brake-model med samme alsidighed som en stationcar

Kia ProCeed er en såkaldt shooting brake-udgave af Kia Ceed, men hvor Kia Ceed i SW-udgaven har fokus på det praktiske, så kombinerer Kia ProCeed plads og alsidighed som i en stationcar med et emotionelt og sporty design.

Og den kombination er helt enestående i segmentet for mellemstore familiebiler. Ofte vil fokus på den ene egenskab gå ud over den anden, men ProCeed formår altså at kombinere det smukke shooting brake-karrosseri med design, plads og alsidighed.

Det dristige design og konstruktion gør Kia ProCeed til den mest sporty udgave af den nye Ceed-modelfamilie. Og med fede detaljer som sportslig diffusor i sort højglans og med røde detaljer samt røde centerkapsler og røde bremsekalibre skiller ProCeed sig ud - ikke bare i Ceed-familien, men også på tværs af segmentet.

GALLERI

Kig nærmere på Kia ProCeed design og interiør

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den sporty model.

 

Kia Stinger Pe My21 Gt Safety Highway Driving Assist

Sikkerhedsteknologierne hjælper til en mere sikker kørsel

Listen over sikkerhedsteknologi på Kia ProCeed er lang, og det er endda muligt at tilvælge flere teknologier som ekstra udstyr. Det er blandt andet intelligent skiltegenkendelse, udvidet motorvejsassistent og blindvinkelassistent. 

Men som standard får du også gode og brugbare sikkerhedsteknologier. Der er for eksempel aktiv vognbaneassistent (LFA) og vognbaneassistent (LKA), som holder bilen lige på vejen og samtidig advarer, hvis du er på vej over i modsatte vejbane. Den kan også rette bilen op, hvis det er nødvendigt. 

Den har både automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistregistrering (AEB) og automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse (FCA). Disse to systemer hjælper med at undgå kollision eller minimere skaderne ved kollision og registrerer både biler og mindre forhindringer på vejen som fodgængere og cyklister. Systemet kan selv bremse bilen eller bremse hårdere, hvis føreren ikke får bremset hårdt nok.

Kia ProCeed udstyrsniveauer

Kia Proceed 4314 Edit

Nemt at lease Kia ProCeed

Det skal være nemt at få en ny bil, og du kan med fordel privatlease Kia ProCeed. Ved at lease har du fuldt overblik over din biløkonomi og slipper for uventede værkstedsregninger og eventuelle værditab ved salg. Når du leaser en bil, er service- og finansieringsomkostninger en del af den månedlige ydelse. 

Det eneste, du derudover selv skal betale, er forsikring og ejerudgift, og så er du godt kørende. Kom i gang med en udbetaling helt ned til nul kroner.

Leasing af Kia ProCeed

Kia Proceed GT Bagfra

Rummeligt bagagerum og op til 1410 kg på anhængertrækket

Selvom designet på Kia ProCeed ikke ligner en familiebil, så er størrelsen på bagagerummet beviset på, at den sagtens kan bruges til hele familiens oppakning. Hele 594 liter kan der være i det rummelige bagagerum, og hvis bagsæderne lægges ned, er der plads til 1545 liter.

Det er også muligt at lægge bagsædet delvist ned, da det er et 60:40-splitbagsæde.

Du kan også vælge at få anhængertræk på Kia ProCeed. Det er ekstra udstyr, men giver dig mulighed for at have en trailer eller mindre campingvogn bagpå. Den må have 600 kg uden bremse, men med bremse må den trække op til 1410 kg. 

Kia ProCeed modeller, priser og specifikationer

Kia ProCeed fås i flere modeller, og her kan du se de forskellige udstyrsvarianter og de vigtigste specifikationer. 

 

Kia ProCeed modeloversigt

 

 • Kia Proceed Cdsbgtlinemy19 Aa9infrared 17A 0020
  Kia ProCeed

  GT-Line

  Sporty GT-Line-udstyrspakke til Kia ProCeed.

  Udvalgt standardudstyr:

  • 17" alufælge (225/45R17)
  • El-foldbare sidespejle m. LED blinklys
  • El-justerbare sidespejle m. varme
  • GT-Line kofangere
  • GT-Line kølergrill
  • GT-Line sideskørter
  • Indfarvede sidespejle
  • LED baglygter
  • LED kørelys
  • Mørktonede ruder i bag (Privacy Glass)
  • Projektionsforlygter
  • Tagrælinger
  Pris fra
  344.900 kr.
  Lån fra
  3.778 kr./md.
  Leasing fra
  3.895 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste
 • Kia Proceed Cdsbgtlinemy19 Aa9infrared 17A 0020
  Kia ProCeed

  GT-Line Sport

  Ønsker du mere udstyr end GT-Line, så er det GT-Line Sport.

  Standardudstyr udover GT-Line:

  • Blanksorte sidespejle
  • LED forlygter m. BI-funktion
  • LED tågeforlygter
  • P-sensor i for
  • 12,3” fuldt digital instrumentering
  • JBL® lydanlæg m. 8 højtalere
  • Direkte dæktryksovervågning (TPMS)
  • Smart parkeringsassistent
  Pris fra
  364.900 kr.
  Lån fra
  3.986 kr./md.
  Komplet prisliste

Energiklasse

Brændstofforbrug 14,7-17,5 km/l. CO2-emission 128-154 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Kia Stinger Pe My21 Gt Comfort Spaciousness

Interiøret overrasker på den allerbedste måde

I kabinen byder Kia ProCeed på samme ergonomiske indretning som de øvrige Ceed-modeller. Interiøret er karakteriseret af bløde overflader i høj kvalitet, blanksorte kabinedetaljer og et horisontalt udformet instrumentpanel.

Der er gode detaljer som det sportslige D-formede rat med varme, og ved bakspejlet er der en solbrilleholder.

Kia Proceed 4722 Edit

Ni farver at vælge mellem på Kia ProCeed

Der er hele ni farver at vælge mellem til din nye Kia ProCeed GT-Line, mens GT-versionen "kun" har otte farver. 

Som standard er ProCeed GT-Line Cassa White, mens den farve slet ikke kan vælges i GT-udgaven, der i stedet er Fusion Orange som standard. Mod en merpris kan farven ændres til for eksempel Infra Red, Experience Green eller Black Pearl for det helt sorte look.

Kia Proceed GT Forsaede Detaljer

Hold kontakten med Kia Connect

Kia ProCeed har som standard en 10,25" touchskærm med Kia Connect og navigation.  Når du er undervejs, bruger du Kia Connect On Board Services som navigation, der giver dig den smarteste rute baseret på live trafikdata. 

Når du har parkeret bilen, kan du med Kia Connect App'en få informationer om bilen, fx hvor den holder, køretid og distance. Kia Connect følger med uden beregning i syv år fra første indregistrering af bilen.

SIKKERHED

Kia ProCeed får 5 stjerner i Euro NCAP crashtest

Du får en helt igennem tryg følelse når du sidder i den nye Kia ProCeed. Både foran og bagi. Kia ProCeed deler rapport med Kia Ceed, da den er en version af Ceed SW.

88%
Adult Occupant
85%
Child Occupant
68%
Pedestrian
73%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia ProCeed

Hvorfor købe en Kia ProCeed?

Kia er bilmærket, der tror så meget på sig selv og sine produkter, at du får hele 7 års garanti på alle modeller - med en begrænsning på 150.000 kilometer. Det svarer til et årligt antal kilometer på 21.400 - hvilket i et flertal af bilisternes øjne vil være rigeligt. Den lange garanti giver god ro i maven, når du er ude og investere penge i en ny Kia ProCeed.

Er Kia ProCeed i virkeligheden en Kia Ceed?

Den første Kia ProCeed hed i virkeligheden Kia Pro_Cee'd - men den stavemåde har det sydkoreanske bilmærke heldigvis ændret. Kia ProCeed er en særlig udgave af Kia Ceed - og modellen så første gang dagens lys i 2013. I første generation var der tale om en GTI-agtig hatchback, mens den nuværende udgave er en vaskeægte shooting brake-model - en slags coupé-agtig stationcar med fire døre.

Hvem har designet den nye Kia ProCeed?

Den nye Kia ProCeed byder på et lækkert og luksuriøst design, der tænder en gnist hos enhver bilentusiast. Vi taler om en helt ny variant over den i forvejen Kia Ceed-platform - en såkaldt "shooting brake", som er en model midt imellem coupéen og den sportslige stationcar. Det er et køretøj, som med rette vækker opsigt overalt. Der er kælet for detaljerne i Kia ProCeed, som viser mærket fra den aktive og sportslige side. Bilen er designet under ledelse af Peter Schreyer, som også har stået bag ikoniske modeller som Volkswagen New Beetle og Audi TT.

Hvor langt kører en Kia ProCeed på literen?

Kia ProCeed GT-Line er opgivet til at køre 17,0-17,2 km/liter, mens GT-udgaven med den større motor er opgivet til 14,7 km/liter. 

Hvor meget må Kia ProCeed trække?

Kia ProCeed må have 600 kg på anhængertrækket, hvis anhængertilbehøret er uden bremser, mens der må være 1410 kg, hvis det er med bremser.

Hvor lang er Kia ProCeed?

Kia ProCeed er 460 cm lang. Den er 180 cm bred og 142 cm høj. 

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Kia

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

  Det med småt

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

  Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.