Kunde Underskriver Kontrakt

Attraktive billån - med og uden udbetaling.

Billån uden udbetaling

Har du fundet drømmebilen, men har du ikke penge til udbetalingen? Eller ønsker du at bruge dine penge på noget andet end udbetaling? Så kan du naturligvis stadig blive godt kørende.

Vi tilbyder nemlig finansiering helt uden udbetaling, og det er hverken dyrt eller besværligt.

Faktisk får du masser af fordele:

  • Løbetid op til 96 måneder​
  • Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 15 år
  • Fremvis årsopgørelse og lønsedler som dokumentation for indkomstforhold


Fordele ved billån uden udbetaling

Får du eksempelvis pludselig tilbudt et godt job, som kræver at du har en bil, er det ikke sikkert du har sparet sammen til en udbetaling. Måske er dine penge tiltænkt et andet formål. Billån uden udbetaling har den indlysende fordel at du ikke behøver at have pungen op af lommen for at blive godt kørende.

Samtidig slipper du for en række låneomkostninger når du etablerer lånet.

 

Lidt højere rente

Når du vælger et lån uden udbetaling betaler du normalt en lidt højere rente end ved finansiering med udbetaling. Det skyldes at finansieringsselskabet løber en højere risiko i tilfælde af at du skulle blive ud af stand til at betale.

Samtidig er kreditvurderingskravet højere. Det betyder at du skal dokumentere dine lønforhold og medbringe seneste årsopgørelse.

Sådan kommer du i gang

Vores salgskonsulenter står klar med rådgivning omkring lånetyper. De kan rådgive dig om alt fra løbetid, rentesatser til hvilken låneform, der anbefales i lige netop din situation.

 

Find nærmeste bilhus