Renault hybrid og elbiler

Renault har store planer med et nyt elektrificeret modelprogram. Samtidig har de gennem både elbilen Zoe og Formel1 masser af erfaring med elektriske motorer, som de kommende modeller nyder godt af.

Renault har en målsætning om 20 helt eller delvist eldrevne biler inden 2022 lanceret under navnet E-TECH. I første omgang er den nye Clio kommet som Hybrid og kort efter følger de populære Captur og Megane med samme Plug-in Hybrid motor med hele 160hk.

Renault Zoe 2018 Eksterior Kompakt Elbil Elektrisk

Renault Zoe

Renault Zoe er en af Europas mest solgte elbiler siden lanceringen i 2012. Siden er den blevet forfinet og rækkevidden er vokset til knap 400 km. som med en 22kW lader kan lades fuldt op på bare tre timer. Derfor kan den i dag bruges til meget mere end bare end bybil.

Læs mere her

Renault Clio 2020 1600 0B

Renault Clio HEV

Med den nye hybridmotor E-TECH får du et forfinet automatgear og i alt 140 hk med masser af acceleration. Bilen sætter altid i gang på ren el, og kører du under 75 km/t kan du køre perioder på ren el. Samtidig giver elmotoren og batteriet på 1,2 kW dig et reduceret brændstofforbrug på op mod 40 procent.

Læs mere her

2020 Renault CAPTUR E TECH Plug In

Renault Captur Plug-in hybrid

Captur Plug-in Hybrid kommer med en kombineret benzin- og elmotor på hele 160hk. Den kan køre op til 65 km på ren el og du kan køre på ren el med op til 135 km/t. Captur PHEV er med en helt ny automatgearkasse, der kører utroligt flydende, og samtidig får du det nyeste design og interiør.

Læs mere her

Renault Megane Sporttourer Phev Forfra

Renault Megane Plug-in hybrid

Megane Plug-in Hybrid har nøjagtig den samme motor som Captur. Med en kombineret benzin- og elmotor på hele 160hk kan den køre op til 65 km på ren el, og du kan køre på ren el med op til 135 km/t. Captur PHEV er med en helt ny automatgearkasse, der kører utroligt flydende, og samtidig får du det nyeste design og interiør.

Læs mere her

R DAM 1251889 5

Renault Arkana E-Tech hybrid

Arkana er Renaults nye SUV Coupé, der kommer til Danmark til sommer. Der er flere forskellige versioner af den, men som noget nyt har Renault valgt at den sporty model, R.S. udgaven, udelukkende fås som E-Tech hybrid.

Læs mere her