Renault Megane E Tech 2022 1600 4F

Se alle Renaults elbiler

Renault har længe været på markedet for elbiler, og deres første model var den smarte Renault Zoe. De udvider løbende det elektriske modelprogram.

Alle Renaults biler

Fra Zoe til Megane

Renault har to bud på en elbil

- Der er fart på udviklingen hos Renault, som udvider det elektriske modelprogram frem mod 2025

Renault lancerede i 2021 en plan om at introducere syv nye elbiler frem mod 2025. Bilerne skal bygges på de to dedikerede elbilplatforme CMF-EV og CMF-B EV. Det betyder, at modelprogrammet i 2025 består af 65% fuldelektriske biler, mens 90% af modellerne i 2030 skal være elbiler.

Renault har en ambition om at udvikle billigere batterier og bedre motorer, så prisen for elbiler kommer længere ned. Særligt i B-segmentet (minibiler) vil Renault producere elbiler til alle, og det skal gøres ved at lave mindre og mere effektive motorer og ved at bruge elementer fra andre modeller.

Herunder kan du se Renaults nuværende modelprogram indenfor elbiler.

Læs mere om elbiler her

Renault Megane E Tech 2022 1600 09

Renault Megane E-Tech Electric

Renault Megane E-Tech Electric er det nyeste skud på stammen indenfor elbiler fra Renault. Det er en familiebil med god plads og masser af udstyr.

Den fås med et batteri på 60 kWh og med en 130 hk elmotor. Her er rækkevidden op til 458 km. Batteriet på 60 kWh kan også fås med en større elmotor på 220 hk, og her er rækkevidden op til 442 km. 

Læs mere om Megane E-Tech her

Renault Zoe Header

Renault Zoe E-Tech Electric

Renault Zoe E-Tech Electric er den første elbil fra Renault, og den blev lanceret i 2013. Størrelsen gør den ideel til bykørsel.

Zoe fås med et 52 kWh batteri, og den har en rækkevidde op til 385 km. 

Den er nu udgået fra Renaults modelprogram som ny bil, men findes selvfølgelig stadig brugt.

Find din kommende Zoe her

Se nyere brugte Renault elbiler

Se flere nyere brugte Renault

Læs nyheder i vores Bilmagasin