FORD 2020 Puma ST Line X 009 LOW

Se hvilke elbiler der er på vej

Elbiler på vej


Fra alle bilmærker er der fokus på at udvikle og lancere nye elbiler. Det er fremtidens måde at køre bil, og der er pres på for at nedbringe CO2-udledninger fra transportsektoren. Derfor er der i de kommende år mange elbiler på vej.

Her kan du se, hvilke elbiler der er på vej på tværs af de seks mærker, som Bjarne Nielsen er nyvognsforhandler af.

Læs mere om elbiler her

Dacia Bigster Concept 2021 1600 02

Dacia Bigster med elmotor

Dacia bevæger sig op i C-segmentet med den kommende Dacia Bigster. Bilen er en SUV, og den er mere rummelig end Duster. 

Bilen kommer til at fås med både el- og hybridmotor. 

Det er uvist, hvornår den kommer i produktion.

Læs mere her

305698 Volvo EX90 1

Volvos nye flagskib EX90

Volvo lancerer snart deres kommende flagskibs SUV, Volvo EX90. Bilen er fuldelektrisk, og den tager sikkerheden til nye højder. Den er fyldt med masser af innovative teknologier, der bidrager til sikkerhed for føreren og alle omkring bilen. Den har plads til syv personer og kan køre op til 600 km på en opladning.

Volvo beskriver bilen som starten på en ny æra for Volvo Cars.

Læs mere om Volvo EX90

313302 Volvo EX30 Exterior

Mindste Volvo nogensinde: Volvo EX30

Volvos mindste model nogensinde er den fuldelektriske og kompakte EX30. Designmæssigt minder den om EX90, men det er altså en mindre udgave. Pladsen er optimeret, og der er lavet mange smarte opbevaringsløsninger i bilen. 

Der er masser af sikkerhedsteknologier i bilen, som fås med tre forskellige batterier og rækkevidder. Den mindste kører op til 344 km, mens den længste rækkevidde er op til 480 km.

Prisen er vanvittig skarp og starter fra 274.000 kr.

Oplev Volvo EX30

Kia EV9 2023 Studie Forfra

Kia EV9 er lige på trapperne

Kia er i gang med de sidste forberedelser, inden Kia EV9 kommer på markedet i 2023. Bilen bliver præsenteret i slutningen af marts, men Kia har allerede løftet sløret for en del om den. EV9 er en fuldelektrisk SUV, og det bliver den nye flagskibsmodel, som er spækket med det nyeste udstyr og teknologi. 

Der er tre sæderækker i bilen, og det giver plads til seks eller syv personer, afhængig af hvad man ønsker. Man kan endda vende anden sæderække, så man kan sidde overfor hinanden i bilen. 

Kia EV9 har den nyeste lyssignatur, som kommer til at pryde andre kommende modeller fra Kia. Der er masser af glæde sig til med denne rummelige bil.

Læs mere om Kia EV9 her

Kia EV5 Konceptbil Forfra

Konceptbilen Kia EV5 er vist frem

Udover EV9 er Kia også på vej med endnu en elektrisk SUV. Indtil videre er den kun vist som konceptbil, men det er en mellemstor SUV med navnet Kia EV5. 

Bilen ligner en mindre udgave af EV9, og den har samme nye lyssignatur og Digital Tiger Face-front. Den er vist med drejbare sæder, så man kan åbne dørene og nyde naturen, når man holder pause. 

Kia EV5 kommer på det kinesiske marked i slutningen af 2023, og Kia oplyser, at "detaljer om fremtidige planer for andre globale markeder kommer på et senere tidspunkt". 

Læs mere om Kia EV5

Kommende elbiler fra Ford

 

FORD 2020 Puma ST Line X 009 LOW

Ford Puma bliver elektrisk

Inden udgangen af 2024 vil Ford have lanceret hele syv nye elbiler, og en af dem er den velkendte Ford Puma, som bliver fuldelektrisk.

Puma er Fords bedst sælgende personbil i Europa, og det er derfor oplagt, at det er den, der bliver sat strøm til.

Den fuldelektriske Ford Puma kommer i handlen fra 2024. 

Se den nuværende Ford Puma her

Ford Elektrisk Modelprogram

En elektrisk personbil mere fra Ford

Ford vil lancere syv nye elbiler frem mod 2025, og fire af dem er personbiler. Vi kender Ford Mustang Mach-E, Ford Puma og Ford Explorer, men vi ved ikke meget om den sidste. 

Ford har tidligere vist et omrids af bilerne, hvor en medium size crossover har vist sig at være Ford Explorer. Den sidste elbil er en sport crossover, og det er den, vi venter på yderligere detaljer om.

Læs mere her

Ford Tourneo Custom 2022 Titanium

Ford E-Tourneo Custom er en elektrisk minibus

Ford lancerer i andet halvår 2023 en fuldelektrisk minibus med plads til op til otte passagerer, når E-Tourneo Custom kommer på markedet.

Minibussen er en ny generation af Tourneo Custom, som også kommer med almindelig dieselmotor, men den fuldelektriske udgave bliver spydspidsen.

Den vil kunne køre op til 370 km på én opladning. 

Læs om Ford E-Tourneo Custom her

2023Ford Thenewall Electricfordexplorer Norway 03 LOW

Ford Explorer bliver fuldelektrisk

Ford har holdt kortene tæt ind til kroppen, men har nu offentliggjort deres kommende elbil. Det er en Ford Explorer, som blev præsenteret under overskriften "Exploring reinvented". Bilen er en mellemstørrelse SUV, som placerer sig mellem Puma og Kuga.

Den kommer i to udstyrsvarianter, og standarden ser ud til at blive særdeles veludstyret. Der er i hvert fald præsenteret en del teknologi og udstyr, som Ford angiver som standard. 

Detaljer om batteri, rækkevidde, opladning og udstyrsniveauer kommer senere. I første omgang ved man, at den kan oplades fra 10-80% på 25 minutter.

Læs mere om Ford Explorer electric her

Ford E Tourneo Courier 2023 Fra Siden

Elektrisk familiebil med masser af plads

Ford har mange elektriske biler på vej, og de har også præsenteret en kommende E-Tourneo Courier, som er den ideelle bil til familien, der har brug for masser af plads.

Der er plads til fem voksne i bilen samt masser af oppakning, og bilen er passagerudgaven af Transit Courier, der er en mindre varebil. 

Mere om E-Tourneo Courier

Tre konceptbiler fra Renault

 

Renault 5 Concept 2021 1600 0D

Renault 5 EV

Renault 5 er en kommende mindre elbil fra Renault, og den er en hyldest til kultbilen Renault 5, som har 50 års jubilæum. 

Den er blevet præsenteret som konceptbil, og det er tydeligt, at designet også bliver ikonisk denne gang. Der er lagt op til, at det bliver en smart elbil, der størrelsesmæssigt er ideel til bykørsel. 

Den forventes på markedet i 2024.

Læs mere her

Renault49

Renault 4 EV

Renault 4 har haft 60 års jubilæum og for at fejre den, bliver der lanceret en elektrisk udgave af den.

Der er endnu ikke været vist nogle billeder af bilen, som altså er en nyfortolkning af den ikoniske Renault 4.

Det forventes, at den kommer på gaden i 2024.

Renualt Scenic Electric 2024 Skraa Forfra 2

Renault Scenic E-Tech Electric

Renault Scenic E-Tech Electric var i første omgang præsenteret som Scenic Vision, men har nu fået officielt navn. Det er en kommende SUV i C-segmentet fra Renault. Bilens drivlinje bliver elektrisk, men er også tidligere præsenteret som en kombination mellem el og brint. 

Det forventes, at den nye Renault Scenic E-Tech Electric kommer på markedet i 2024.

Læs mere her

 

Se nyere brugte elbiler

Se flere nyere brugte biler

Læs nyheder i vores Bilmagasin