Amerikansk råstyrke

FORD RANGER.
HVIS DU VIL FREM OVERALT.

Hvis du vil frem i verden er denne Ford Ranger et must. På en og samme tid en brølende stærk arbejdshest og et yderst komfortabelt køretøj, som man sagtens kan tilbagelægge hundredvis af kilometer i.

En række nye førerassistance-teknologier bidrager til øget sikkerhed og komfort under kørsel. Blandt andet den adaptive fartpilot, som selv tilpasser afstanden til den forankørende bil.

Eksteriør2

FORD RANGER Det bliver bare ikke bedre - eller vildere

Det mener vores Ford-ekspert

"Ford Ranger er en ikonisk bil. Man er ikke et sekund i tvivl om at det er et kraftfuldt køretøj når man kigger på den."

Har du et spørgsmål om Ford Ranger så brug knappen nedenfor.

Ibsk
Ib Skov
Business Manager, Bjarne Nielsen A/S

Europas bedst sælgende pickup.

Interiør2

Brug mindre brændstof

Selvom Ford Ranger er en stor og kraftfuld bil, gør den stadig sit til at optimere dit brændstofforbrug. Køresystemer analyserer din kørsel, og giver dig feedback på hvor økonomisk din kørsel er.

Eksteriør7

Bevar kontrollen over bilen under alle forhold

Systemet overvåger konstant afvigelser i køreretningen og hjælper automatisk med at korrigere vejpositionen. Systemet er udviklet til at hjælpe dig med at bevare herredømmet over bilen, og det hjælper dig også ved at reducere bremselængden ved nødopbremsninger.

Derudover er det muligt at køre gennem vand med en vadestedsdybde på 800mm ved opretholdelse af en konstant hastighed, der ikke overskrider 7 km/t.

Interiør3

Undgå buler og ulykker

Betonpæle, gelændere, en lav mur. Bakkameraet aktiveres automatisk, når du sætter bilen i bakgear og viser alt, hvad der er bag bilen på den store 8” touchscreen. Det er bestemt en kærkommen hjælp i så stor en bil som en Ford Ranger.

Interiør10

Godt håndværk og lækre materialer

Selvom Ford Ranger er en hårdfør bil, der kan klare sig de mest ufremkommelige steder, sørger den stadig for at du ankommer med stil. Kabinen er udført i lækre materialer, og håndværket er førsteklasses.

Ford Ranger Raptor

Ford Ranger Raptor

Tillad os at præsentere den mest hårdføre Ford Ranger nogensinde. Ranger Raptor. Her får du 213 HK og et drejningsmoment på 500 Nm. Læg dertil den nye 10-trins automatiske gearkasse, så er der intet der kan stoppe dig.

GALLERI

Kig nærmere på Ford Ranger

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den rå pickup.

SIKKERHED

En Ford Ranger er et meget sikkert sted at sidde.

Selv i fodgængersikkerhed scorer Ford Ranger maksimum karaktere. 5 flotte stjerner.

96%
Adult Occupant
86%
Child Occupant
81%
Pedestrian
71%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Ranger

Er Ford Ranger en personbil?

De fleste Ford Ranger, som bliver solgt på det danske marked, bliver solgt som varebiler - altså biler på gule plader eller på de såkaldte papegøjeplader. Eller som mandskabsvogn. Præcis som stort set alle andre pickup-modeller herhjemme. Men den store Ford Ranger kan naturligvis også indregistreres som personbil, og den yder god plads og stærke rammer omkring en håndfuld passagerer. Med en Ford Ranger Wildtrak eller Ford Ranger Raptor er du under alle omstændigheder klar til at forcere de største udfordringer.

Hvor meget koster en Ford Ranger?

Hvis du vil frem i verden er denne Ford Ranger et must. På en og samme tid en brølende stærk arbejdshest og et yderst komfortabelt køretøj, som man sagtens kan tilbagelægge hundredvis af kilometer i. Hvis du vil købe en Ford Ranger som personbil, så koster den billigste variant 691.725 kroner. Du kan også købe en Ford Ranger i en særlig Thunder-variant, som koster 746.300 kroner.

Hvornår kom den første Ford Ranger?

Ford Ranger er en model, der har eksisteret helt siden 1983, hvor den blev introduceret på det amerikanske marked. Her har bilkøberne en stor kærlighed til pickup-trucks - og på det amerikanske marked betragtes Ford Ranger faktisk som en af de mindre modeller på markedet. Ford-producenten har i årtier produceret pickup-trucks, og har med Ford Rangers storebror F-serien haft den bedst sælgende bilmodel på det amerikanske marked i omegnen af 40 år. På det danske marked blev Ford Ranger introduceret i 2011.

Kan en Ford Ranger køre gennem vand?

Ja. Med en Ford Ranger Wildtrak eller en Ford Ranger Raptor i garagen behøver du ikke tage den asfalterede vej til arbejde. Du er begavet med firhjulstræk og masser af power - og du kan uden tøven køre gennem mindre vandløb og forcere grøfter og mudderhuller. Faktisk er det muligt at køre gennem vand med en vadestedsdybde på 80 centimeter, hvis man sørger for at holde en konstant hastighed, der ikke overskrider 7 kilometer i timen.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford-modeller

Se flere nyere brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.