Spar penge: Køb en af vores VW-demobiler

Kan du leve med, at der er en anden, der har kørt lidt i din nye bil før dig, så kan der være gode penge at spare ved at vælge en demobil fra Bjarne Nielsen.

Kom ind forbi vores store showroom hvor du kan opleve de mange spændende biler samt få en snak med vores dygtige personale omkring fordelene ved en demobil.

Vores demobiler er selvfølgelig gennemtestet og er så gode som nye. Du finder et bredt udvalg i de fleste modeller med det mest populære udstyr og farver. Finder du ikke lige det du søger, så laver vi gerne et tilbud på en ny bil til dig.

Listen indeholder demobiler der typisk har været brugt i vores showrooms, som firmabiler og/eller udlejningsbiler. Enkelte "almindelige" brugte biler, der er næsten nye, finder du også på listen.

 

Hvad er din egen bil værd? Prøv vores Pristjek

Når du køber en Volkswagen demobil hos os, er du i trygge hænder

Når du køber en Volkswagen demobil hos os får du glæden af vores mange års erfaring med mærket - samt vores høje serviceniveau. Og som en af Danmarks største bilforhandlere kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din kommende bil som din byttebil når du handler med os.

I kraft af vores størrelse har vi også et stort udvalg af demobiler i stort set hele Volkswagens lineup, og vi får hele tiden flere ind.

Husk på, at vi på koncern-niveau også er autoriseret Volkswagen serviceværksted - det er din garanti for god service og ordentlig behandling.

Få svar på dine spørgsmål om demobiler

Vi har et af Danmarks største udvalg af demobiler. Vi sælger over 10.000 biler om året - og det er helt trygt at handle bil hos os.

Hvor mange kilometer har en VW demobil kørt?

I sjældne tilfælde kan en demobil have kørt mere end 10.000 kilometer - men langt de fleste har blot kørt få tusinde kilometer, og demobilerne vil sjældent være mere end et halvt år "gamle". Uanset er det altid en god forretning for køberen, da en demobil har en lavere pris sammenlignet med en tilsvarende fabriksny model.

Kan det betale sig at købe en VW demobil?

Der er masser af gode argumenter for at købe en VW demobil. For det første har bilen haft et betydeligt værditab, fordi den har været indregistreret, og fordi den har kørt nogle tusinde kilometer. For det andet vil prisen være markant lavere sammenlignet med en tilsvarende fabriksny model. Og for det tredje kan man ofte finde særligt godt udstyrede modeller blandt demobilerne.

Hvad er forskellen på en ny VW og en demobil fra VW?

Selvfølgelig er der forskel - men den er ikke ret stor. Den primære forskel er, at en VW demobil har været indregistreret - typisk som brug for prøveture og kortere udlån til kunder i bilhuset. Det kan også være en bil, der har fungeret som firmabil internt i koncernen i en kort periode.

Kan jeg købe en VW demobil hos Bjarne Nielsen?

Vi sælger på koncern-basis mere end 10.000 nye og brugte biler årligt, og en betydelig del af disse er demobiler, som har været brugt i bilhusene til prøvekørsler og testture samt som firmabiler. Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring med at håndtere og forhandle demobiler - og nyere brugte VW-modeller har i alle årene fyldt meget hos os.

VW demobiler

Se alle VW demobiler
BN Demoudsalg

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vi har over 200 demobiler klar til omgående levering, så shop løs blandt vores andre mærker her

Se alle vores demobiler

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Læs nyheder fra bilernes verden i vores Bilmagasin...