Information om Corona-virus / COVID-19

Vores bilhuse holder fortsat åbent som normalt, og du vil stadig kunne handle bil ligesom du kan benytte vores værksteder.

 

I Bjarne Nielsen tager vi udbruddet af Corona-virus meget seriøst. I den forbindelse vil vi gerne gøre opmærksom på, at vi tager alle nødvendige forholdsregler, så du trygt kan aflevere din bil hos os i forbindelse med service og reparationer. Vi passer naturligvis på vores kunders og medarbejderes trivsel, sundhed og velvære, og følger myndighedernes anbefalinger, ligesom vi løbende tilpasser vores indsats.

Du kan derfor opleve færre medarbejdere i vores bilhuse, da flere arbejder hjemmefra. Ligeledes opfordrer vi til, at du kontakter os via telefon og email så vidt muligt.

 

For dig der vil se på bil/har købt bil

Selvom Corona har taget toppen af salget, er der stadig mange der køber bil. Faktisk flere end vi havde forventet.

 

Prøvekør i bilhuset eller hjemme hos dig selv

Vi tilbyder prøveture i bilhuset eller hjemme hos dig selv. Vi sørger naturligvis for at bruge håndsprit ligesom vi gør vores biler rene før og efter prøvekørsel så du trygt kan snuppe en prøvetur.

Af praktiske hensyn opfordrer vi til at du booker i forvejen så vi kan give dig den bedste oplevelse.

 

Prøv et videomøde – som at være der selv

Ligeledes tilbyder vi videomøder hvor vi viser dig bilen over telefonen/computeren, og hvor du selvfølgelig også har mulighed for rådgivning af vores salgskonsulenter.

Ønsker du at tage dialog via en anden metode så kontakt os endelig.

 

For dig der skal på værksted

Vores værksteder holder åbent som normalt. Vi har iværksat en række inititativer til at reducere risikoen for smittespedning.

  • Vores personale benytter handsker, når de er i kontakt med kundebiler
  • Vi vasker hænder ofte og benytter løbende håndsprit
  • Du kan benytte vores nøgleindleveringsbokse, og dermed undgå personlig kontakt, hvis du ønsker det
  • Bor du i nærheden af vores bilhuse, kan vi tilbyde hente/bringe-service, hvor vi afhenter og leverer din bil på din hjemmeadresse

Såfremt du ønsker at få udleveret din bil og nøgler igen uden fysisk kontakt, bedes du blot give os besked herom, så vi kan aftale nærmere.

Har du spørgsmål, kan du kontakte nærmeste bilhus på www.bn.dk