Se her! Lige nu har vi 56 brugte biler til salg

Som noget nyt kan du nu købe din næste brugte bil online! Du kan selvfølgelig også stadig besøge et af vores bilhuse hvor du samlet set kan gå på opdagelse i op til 1000 nyere brugte biler. Vi har alle de populære mærker - fra Renault, Toyota, Dacia og Peugeot over Ford, Volkswagen, Kia og Mazda til mærker som Volvo, Mercedes, BMW og Audi

Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og vi lægger vægt på at det skal være trygt og godt at handle brugt bil. Vi er autoriseret forhandler og/eller serviceværksted for mere end 11 bilmærker, så vi kender de fleste biler. De bilmærker og bilmodeller, som vi ikke direkte servicerer, kender vi alligevel også rigtig godt. Det siger selv, at når der flyder mere end 10.000 biler igennem vores bilhuse, så ser vi lidt af hvert - fra den billige bybil til sportsvognen.

Stort udvalg i brugte hybridbiler, plug-in hybridbiler og elbiler

Vi har både et stort udvalg i traditionelle benzin- og dieselbiler, men også i hybrid, plug-in hybrid og elbiler. Har du brug for rådgivning sidder vi klar på chatten eller i vores bilhuse.

56 BILER
Viser nu 21 af 56 biler
Vis flere biler

Du skal købe din nye brugte bil fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024 hos Bjarne Nielsen

Vi har altid den nyere brugte bil, som du lige leder efter - eller som vil pynte alvorligt hjemme i din carport. Hvis vi tæller det hele med, så har vi altid mere end 1000 nyere brugte biler på lager i vores koncern, der hedder Nielsen Car Group. De ti Bjarne Nielsen-huse udgør rygraden i koncernen, som også rummer blandt andet Bilernes Hus i Silkeborg og LEASING DK.

Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt udvalg inden for nærmest alle bilmærker. Lige fra Ford, Volkswagen, Kia og Mazda over Renault, Toyota, Dacia og Peugeot til Volvo, Mercedes, BMW og Audi. Brug vores søgefelter og find lige nøjagtig den bil, som du går - eller kører - rundt og drømmer om. Du er også altid velkommen i et vores mange bilhuse - du finder det nærmeste her.

Fair priser på brugte biler - diesel, benzin, hybrid, plug-in hybrid og el

Alle vores priser på nyere brugte biler bliver automatisk vurderet af vores samarbejdspartner fra AutoUncle, der er aldeles uafhængig af Nielsen Car Group, som er den koncern, som Bjarne Nielsens ti bilhuse er en del af.

Vi har intet at skjule, og du kan naturligvis se vurderingen her på sitet, hvor det fremgår ved siden af selve prisen på den nyere brugte bil. Langt de fleste af vores priser bliver vurderet som absolut ”fair” - og vurderes prisen som lidt for dyr i forhold til det målte gennemsnit, så står det klart og tydeligt. Det betyder ikke nødvendigvis, at det er en dårlig forretning at købe den konkrete brugte bil, for det kan handle om særligt udstyr eller få kørte kilometer. Eller et helt tredje eller fjerde paramter.

I Nielsen Car Group og Bjarne Nielsen tror vi på, at vi kommer længst med åbenhed og ærlighed - og respekt for vores kunder. Vi tror nemlig på, at godt købmandskab er vejen frem, og at det, som er en fair handel både for dig som kunde, og for os som bilforretning, det er det, der gør, at også er hos Bjarne Nielsen, du næste gang lægger dit bilkøb.

Hvorfor købe en nyere brugt bil hos Bjarne Nielsen?

Hos Bjarne Nielsen har vi handlet med biler siden 1988, og har været autoriseret forhandler og serviceværksted lige så længe. På koncern-niveau er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for Dacia, Ford, Nissan, Mazda, Renault, Kia og Volvo - og endvidere autoriseret serviceværksted for Volkswagen, Skoda, Audi, BMW og Fiat.

Vi har i mere end 30 år handlet med brugte biler, og har en omsætning af nyere brugte biler og nye biler på over 10.000 styk årligt. Vi har med andre ord masser af erfaring og knowhow omkring det at købe og sælge nyere brugte biler - og vores mange sælgere er professionelle helt ud i fingerspidserne. 

Relaterede links