Frisk på en fransk bil? Lige nu har vi 0 nyere brugte Renault-modeller på salgslisten

Køb din næste brugte Renault hos Bjarne Nielsen og få glæden af mange års erfaring og et højt serviceniveau. Vi har mange års erfaring både som autoriseret Renault-forhandler og som autoriseret Renault-serviceværksted. Vi har tre Renault-bilhuse i henholdsvis Hillerød, Herning og Esbjerg.

Når du handler bil hos Bjarne Nielsen, er vi med dig hele vejen. Vi har solgt nye og brugte biler siden 1988, og vi sælger årligt på den gode side af 10.000 biler, og sørger selvfølgelig for ordentlige rådgivning under hele processen. Hos os kan du regne med en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Renault er et af de mest fremgangsrige bilmærker i Danmark gennem det seneste årti, hvis man kigger på salgstal og markedsandele. Og også internationalt har Renault, der er en del af Renault-Nissan-alliancen, vind i sejlene. Mærket blev grundlagt i 1898 af Louis Renault, og efter succes med motorsport og hyrevogne slog Renault sig hurtigt op som storleverandør af især personbiler.

Mange legendariske bilmodeller har forladt samlebåndene hos den franske bilfabrikant - blandt andre Renault 5, Renault 15 og i nyere tid Renault Clio og Renault Scenic. Renault Talisman Sport Tourer

Faktisk bliver Renault betragtet som opfinderne af den yderst populære MPV-klasse. Med den første Espace, der blev introduceret i 1984, stod man således fadder til en ny slags bil, der havde - og har - plads til hele den sammenbragte familie.

I dag er Renault fortsat stærke inden for rigtig mange bilklasser. Her er de stærke kort modeller som Renault Megane og Renault Talisman samt Renault Captur, Renault Clio og den lidt større Renault Kadjar. Også inden for MPV-modellerne har mærket flere muligheder - eksempelvis Renault Scenic og Renault Espace.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Alle brugte biler til salg netop nu