Volvo Xc90 2018 Eksterior Suv Luksus Design Sikkerhed Tryghed

Privatlease Volvo XC90 brugt, og spar penge

Stærkt begrænset antal - først til mølle

Vi har samlet et parti af Volvos store SUV som du kan lease til en ekstralav ydelse

Volvos kæmpestore luksus SUV XC90 er noget af det absolut ypperste man kan finde indenfor kørekomfort, sikkerhed , luksus og lækkert udstyr.

Sådan en bil kommer normalt med et prisskilt der gør at det er de færreste der kan komme i nærheden af den, men vi har fået fingrene i et parti nyere brugte T8 hybrid versioner som vi tilbyder til privatleasing, til en ekstraordinær lav pris.

Det er et stærkt begrænset antal vi tilbyder til denne pris, og de ryger efter først til mølle princippet. 

Vurderingsdag Fødselsdag Web 1500X1000px V2b (1)

Operationel leasing

Operationel leasing giver dig som kunde den helt store fordel, at den ikke indebærer nogen form for risici. Bilens restværdi hæfter vi nemlig for, og du kan derfor nyde drømmebilen, uden bekymring om værditab.

Du får den fulde brugsret over køretøjet, samtidig med at omkostningerne til service og dæk er inkluderet i leasingydelsen. Når leasingkontrakten udløber, afleverer du bilen tilbage til os, hvorefter vi går den efter i forhold til eventuelle skader og mangler.

Volvo Xc90

Privatleasing af brugt Volvo XC90 T8 hybrid

Ydelse pr. md.: kr. 13.995
Førstegangsydelse: kr. 35.000
Løbetid: 12 mdr.
Samlet betaling i perioden: kr. 202.940
Inkluderede km. i perioden: 20.000 km.

Kontakt os

*Operationel leasing: Førstegangsydelse 35.000 kr. Månedlig ydelse 13.995 kr./md. i 12 mdr. Betaling i perioden kr. 202.940 kr.  Leasingperioden på 12 måneder er bindende. Kilometer i perioden op til 20.000. Prisen pr. ekstra kørte km. er 1,88 kr./km. Priser er inkl. moms og inkl. leveringsomkostninger. Vi tager forbehold for mellemsalg, prisjusteringer og kreditgodkendelse. Ved returnering af bilen bliver den gennemgået for skader og mangler.