100 procent elektrisk Polestar. Lige nu har vi 7 brugte til salg

Du kan roligt købe Polestar hos os i Bjarne Nielsen-kæden, da vi er autoriseret serviceværksted for det fremadstormende bilmærke, der i øvrigt udmærker sig ved udelukkende at producere elbiler. Virksomheden blev i sin nuværende form grundlagt af Volvo Cars og Geely Holding i 2016. Der er reelt tale om en selvstændig svensk elbilproducent, som er specialiseret i at producere biler i premium-segmentet.

Polestar gjorde sit indtog på det danske marked i 2021 med modellerne Polestar 1 og Polestar 2 - hvoraf især Polestar 2 er populær som nyere brugt model. Vi har i Bjarne Nielsen-koncernen et udvalg af de eftertragtede elbiler.

Der er flere modeller i den fremtidige porteføljen - eksempelvis Polestar 3, der er en højtydende elektrik bil i SUV-segmentet. Polestar 2 er den første 100 procent rene elbil og den forhandles i udgaverne Standard Range Single Motor, Long Range Single Motor samt Long Range Dual Motor. Modeller er pakket med alle mulige former for udstyr, som du kan se mere om under hver enkelt salgbare emne.

7 BILER
Viser nu 7 af 7 biler

Find en ny brugt Polestar hos Bjarne Nielsen til en skarp pris

Overvejer du at købe en næsten ny Polestar hos Bjarne Nielsen, så kan du roligt kigge i retning af Bjarne Nielsens bilhuse. Vi har nemlig mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og tilbyder også et udvalg af de meget moderne og "state-of-the-art"-modeller fra Polestar til yderst attraktive priser. Polestar er først og fremmest kendt for at være i familie med svenskproducerede Volvo - og det smitter af på hele oplevelsen på den mest positive måde. Polestar er en nyere spiller på markedet, og er udelukkende sat i verden for at producere fuldelektriske biler. 

Hvem står bag de fine brugte Polestar-modeller?

Oprindeligt blev Polestar etableret i 1996 som partner med Volvo i Sverige. I 2015 blev Polestar reelt overtaget af Volvo, der siden 2010 har været ejet af kinesiske Geely. Hovedkvarteret for Polestar ligger i Gøteborg, mens produktionen af Polestar-modellerne sker i Kina.

Tidligere fungerede Polestar som en afdeling af Volvo, der lavede særligt tunede og sporty udgave af de forskellige Volvo-modeller, men i dag er Polestar altså et regulært og teknisk set selvstændigt firma. Der er dog ingen forsøg på at skjule, at der bliver udvekslet masser af viden og teknik mellem Volvo og Polestar.

Bjarne Nielsen er autoriseret serviceværksted for Polestar

Bjarne Nielsen-koncernen er i forvejen en af landets store Volvo-forhandlere med specifikke Volvo-bilhuse i tre byer. I dag har Bjarne Nielsen også autoriseret service af Polestar, og derfor har koncernen stor kendskab til og erfaring med de elektriske Polestar-modeller - i særdeleshed selvfølgelig Polestar2, der er den første model, som har set dagens lys i Danmark.

Køb din nye brugte Polestar hos Bjarne Nielsen

Hos os i Bjarne Nielsen-bilhusene får du altid nye brugte Polestar-modeller i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har et samarbejde med AutoUncle, der på uafhængig vis vurderer alle priserne på vores brugte biler. Desuden har vi gjort det nemt at blive godt kørende i en Polestar2. Vi tilbyder nemlig fornuftig finansiering samt billån til konkurrencedygtig pris. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

Se hele vores udvalg i brugte Polestar

Alle brugte biler til salg netop nu