UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Lave renter. Fleksible billån. Bliv godt kørende.

Finansiering af brugte biler

Når du vil købe en ny eller brugt bil, er der mange ting at holde styr på. Finansiering er af dem, og helt sikkert en af de vigtigste.

Vi kan hjælpe dig med finansiering af din brugte bil til lave renter og på attraktive vilkår.

 

Gør som mange andre.
Finansiér din brugte bil hos os.

Langt størstedelen af danske bilejere finansierer deres bil enten via en bilforhandler eller deres bank. Det gælder uanset om den bil man køber, er en ny eller brugt, og for så vidt også prisklasse. Vi hjælper hveranden kunde som handler hos os med finansiering. Resten betaler kontant eller vælger en anden finansieringsudbyder.

Er vi billigere end banken? Ja, det er vi næsten altid. Vi kan typisk tilbyde renter, som er lavere end dem du finder i banken. Derfor har vi også valgt nogle samarbejdspartnere, som er stærke indenfor den felt. Igen jo mere attraktive jo lån vi kan tilbyde, des nemmere har vi ved at sælge biler. Det er win-win for begge parter.

Du skal vælge den løsning, der er bedst for dig, uanset om du vælger os eller banken. I de senere år har der været en tendens til at bankerne tilbyder billigere lån hvis man samler sine bankforretninger et sted. Til trods for det er vi ofte billigere alligevel. Er du i tvivl om hvad du skal vælge så få et tilbud fra banken og lad os kigge på de forskellige muligheder sammen. Igen vil vi bare gerne have dig ud at køre i en af vores biler.

Kom godt i gang

Værd at vide om billån til brugte biler

 

Hvad indebærer bilfinansiering på brugte biler?

Hos Bjarne Nielsen samarbejder vi med en række finansieringsselskaber. Nogle er dedikerede til de mærker vi forhandler, mens andre finansierer alle bilmærker. Fælles for alle er at de også finansiere brugte biler. Rent praktisk betyder finansiering af din bil at bilens pris deles op i mindre afdrag, som du betaler i en låneperiode.

Når du vælger finansiering skal du gøre overveje følgende:

  • Hvor meget ønsker/kan jeg betale hver måned?
  • Hvor meget har jeg til udbetaling?
  • Hvor stor sikkerhed ønsker du? Fastforrentet eller variabelt billån

Du kan læse mere om de enkelte punkter her på siden.

Prøv vores guide til det rigtige billån