Vi har 1 nyere brugte Audi til salg

Audi er indbegrebet af tysk kvalitet, og de leverer år efter år attraktive bilmodeller, der med de karakteristiske fire ringe på fronten altid får opmærksomhed. Med historiske modelnavne som 100, 200 og V8 og de nuværende A4, A6 og Q4 for at nævne nogle laver Audi biler, som de fleste er på fornavn med. Og de nyere elbiler med betegnelsen e-tron beviser, at det tyske mærke altid formår at følge med tiden og fortsat er med helt fremme i den teknologiske udvikling. Hvilket måske er derfor, at deres slogan er ”Vorsprung durch Technik”.

Hos Bjarne Nielsen sælger vi hvert år mange brugte Audi’er. Ved at købe en brugt bil tager du toppen af prisen, men får samme gode kvalitet, og med en Audi er du sikker på, at den kommer til at køre mange år endnu. For at gøre det endnu nemmere for dig at vurdere vores priser har vi en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere dem i forhold til resten af markedet. Det giver dig et godt overblik her på siden.

Der er mange fordele ved at handle biler hos Bjarne Nielsen. Vi kan stå for finansiering, forsikring og serviceaftale, hvis du ønsker, og når vi klargør bilen, bliver den gennemtjekket, og du kan dermed trygt køre i din nye brugte bil, når den kommer fra os, ligesom du altid får et halvt års garanti. Har du en bil i forvejen, tager vi den gerne i bytte og giver en skarp pris på. Kontakt os eller besøg dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus for at høre mere.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Audi

Alle brugte biler til salg netop nu