UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Nyttig viden

Bjarne Nielsen kan i år fejre, at hans bilkoncern af samme navn runder de 30 år. Vi har tegnet et portræt i tre dele af grundlæggeren, der fortsat står i spidsen for en af landets største bilforretninger. Du kan læse andet afsnit her. 

 

 

Læs første del af portrættet herLæs tredje del af portrættet her. Og her kan du vinde en spritny Ford Fiesta...

(...)
Men da den endelige overtagelse skulle falde på plads, kunne parterne alligevel ikke blive enige, og ved udgangen af 1987 lod Bjarne Nielsen sig købe ud af foretagendet.

- Jeg har nok aldrig været så god til at dele. Det er i hvert tilfælde noget, jeg har fundet ud af gennem min karriere i bilbranchen. På den hårde måde, understreger han.

Blev kontaktet af importøren

Men Bjarne Nielsens meritter i Varde var ikke gået upåagtet hen, og efter en kort afstikker til IBM blev han kontaktet af den danske Ford-importør, som gerne ville have ham til Herning.

- Her var man nemlig klar over, at den lokale Ford-forhandler var på nippet til at gå konkurs. Jeg tog derop og kiggede lidt på det, kontaktede nogle banker og stak i det hele taget fingeren lidt i jorden for at finde ud af, om der var basis for at tage over, fortæller Bjarne Nielsen.

Efter at have sonderet terrænet valgte han at købe bilhuset, der lå på Cypresvej i den vestlige del af byen.

Er altid på udkig

I 1988 var der udelukkende autoriseret forhandling og service af Ford. Det var dengang modellerne hed Escort, Sierra og Scorpio - og så naturligvis Fiesta og Transit, som vi fortsat kender.

Bilhuset på Cypresvej er stadig en del af Bjarne Nielsen-koncernen, om end det ikke længere rummer en butik med nye biler.

I 1990 overtog Bjarne Nielsen yderligere to Ford-bilhuse, og siden er flere nye forretninger kommet til.

- Jeg har altid været på udkig i lokalområderne, for selvfølgelig kan der være god ræson i at have mere end en afdeling, forklarer Bjarne Nielsen, hvis koncern gennem især det seneste årti er blevet til en af landets største inden for branchen.

I jubilæumsåret råder koncernen således over ti store bilhuse, som er fordelt med fire på Sjælland og seks i Jylland.

Opfylder ethvert behov for bil

Ud over Ford er Bjarne Nielsen også autoriseret forhandler af mærkerne Volvo, Renault, Dacia, Mazda og KIA i forretningerne.

Dermed tilbyder koncernen i dag nye biler, som dækker ethvert behov.

- Det var helt oplagt at få succesfulde mærker som Volvo og Renault ind i koncernen, fordi der er tale om virkeligt velkendte brands. Volvo rider jo på en bølge af succes, og de sender den ene fantastiske model efter den anden på markedet, og Renault har bare rykket sig kraftigt inden for de senere år. I dag er Renault jo et af de fem største mærker i Danmark, så det er dejligt, at vi også forhandler de to mærker, pointerer Bjarne Nielsen.

Hver dag er en ny mulighed

Og der er travlt – både for Bjarne Nielsen selv og i koncernen.

- Det går stærkt. Og det går hele tiden stærkere, end det har gjort. Og hvis man tror, at fordi vi har gjort dét og dét, og derfor er nået så og så langt, at så sker der ikke mere - jamen så tager man bare helt fejl. Ligesom der sker rigtig meget i den verden, som vi lever i, så bevæger bilbranchen sig altså også rigtig stærkt. Men man er bare nødt til at springe på toget og følge med, ellers overlever man ikke. Og det er altså sjovest at sidde forrest, pointerer Bjarne Nielsen.

Der er også andre ben i koncernen ud over de mange bilhuse i eget navn.
(...)

Læs tredje del af portrættet her.

Og læs - eller genlæs - første del af portrættet her

Og vind en spritny Ford Fiesta her...

 

--

 

Vi fejrer 30 års jubilæum

I anledning af jubilæet har vi set lidt nærmere på Bjarne Nielsen-koncernens udvikling siden grundlæggelsen i 1988 - den kan du læse mere om her.

Vi har også lavet en gennemgang af de forskellige bilhuse, der tilsammen udgør Bjarne Nielsen-koncernen.

I forbindelse med 30 års jubilæet har Bjarne Nielsen A/S søsat en stor kampagne med masser af skarpe priser, fremragende tilbud og muligheden for at vinde en fin Ford Fiesta.

Læs meget mere om de forskellige jubilæumstilbud her.