Renault Megane E Tech 2022 1600 13

Skarp pris klar på elektrisk Renault Megane

Priserne på Renault Megane E-TECH Electric, som er det mundrette navn på den nye elektriske bil fra Renault, er nu klar. Priserne begynder ved 266.990 kroner for basisudgaven med 40 kWh batteri, 130 hestekræfter og en WLTP-rækkevidde på 300 kilometer.

JW2
Jesper Werge
·

Den er i den syv biler store finale ved Car of the Year 2022, hvor den forventes at have gode chancer for at hive en førsteplads hjem - og nu er der også kommet danske priser på den. Det er Renaults helt nye elbil i C-segmentet: Renault Megane E-Tech Electric, det handler om. Bilen kommer til Bjarne Nielsen-bilhusene i det tidlige forår, men priserne er allerede nu på plads.

De danske priser begynder ved 266.990 kroner for en version med 40 kWh batteri og 130 hestekræfter - mens prisen for den kraftige version med 60 kWh batteri og 220 hestekræfter begynder ved 303.990 kroner. Prisforskellen mellem de to batteristørrelser er således på 37.000 kroner.

Batteriet på de 40 kWh har en rækkevidde på 300 kilometer, mens Renault Megane E-Tech Electric med det store batteri har en rækkevidde på 450 kilometer. Men det er ikke kun rækkevidden og hestekræfterne, der er til forskel i de to versioner.

Læs også:
Her er alle detaljer om den nye Megane E-Tech Electric

I versionen med det mindste batteri er der mulighed for 22 kW AC-opladning og 85 kW DC-opladning, mens man i 60 kWh udgaven også lader standard med 22 kW AC, men med op til 130 kW DC-ladning.

Der går nok nogle år, inden den nye Renault 4 kommer på museum - men den klassiske model fra 1960erne er på plads på The Originals. Foto: Renault

Bliver leveret i tre udstyrsvarianter

Den nye Renault Megane E-Tech Electric kommer i tre forskellige versioner, når vi taler om udstyr. Den indledende version hedder Equilibre, næste Techno og det højeste niveau er Iconic. Der er altså tale om nye betegnelser til de forskellige niveauer af udstyr.

Uanset hvilken version, der vælges, er listen af standardudstyr ganske lang. Renault Megane E-Tech Electric har i Equilibre-udgaven blandt andet 18 tommer alufælge, fuld LED-pakke, bakkamera og naturligvis fuld ADAS-sikkerhedspakke som standard.

Er du interesseret i en Renault Megane E-Tech Electric? 266.990 kr.

Den er her ikke endnu, den nye sprøde elbil fra Renault - og der åbnes for ordrer 1. februar 2022. De første købere forventes at modtage deres nye Renault Megane E-Tech Electric til april 2022.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl
Den billigste udgave koster fra

Techno-versionen er garneret yderligere op med 20 tommer alufælge, klimaanlæg, mens der er skruet helt op for luksus-følelsen i Iconic-udgaven. Her er der specielle 20 tommer fælge, ægte træ på dørsider og instrumentbord, lædersæder og Harman Kardon lydsystem for blot at plukke i de mest iøjnefaldende elementer.

Andelen af bilkøbere, der ønsker at privatlease, er stigende, og netop derfor har det også været væsentligt, at kunne have skarpe tilbud på privatleasing af Renault Megane E-Tech Electric.

Logikken er her, at det koster 100 kroner ekstra om måneden at gå fra det lille til det store batteri, alt imens det koster 300 kroner om måneden at gå et niveau op i udstyr. Som altid er udgangspunktet en leasingperiode på tre år og med 15.000 årlige kilometer inkluderet.

Renault Megane E Tech 2022 1600 0D

Den nye Renault Megane E-Tech Electric fås med 20 tommer alufælge. Foto: Renault

Forsikringspakke med fast pris

Billigste version - altså Equilibre med 40 KWh batteri koster 3495 kroner om måneden, mens det blot koster 100 kroner ekstra om måneden at få den med 60 kWh batteri, hvilket også gør, at det er den der forventes at være mest efterspørgsel efter. 

Vil man op i Technoversionen koster den 3795 kroner med 40 kWh batteri og 3895 med det store batteri. Ønsker man Iconic koster den 4095 kr. med 40 kWh batteri, mens den koster 4195 kroner med det store batteri.

Desuden har man som noget helt nyt introduceret en forsikringspakke med faste priser for alle uanset alder og bopæl. Megane med 130 hestekræfter koster 5600 kroner pr år, mens 220 hestekræfter-versionen koster 5995 kroner. Det er for ansvar, kasko og glasforsikring med en selvrisiko på 3000 kroner.

Der åbnes for ordrer 1. februar, og de første købere forventes at modtage deres nye Renault Megane E-Tech Electric til april.

Flere nyheder om Renault

Bilmagasin
Renault Megane E Tech 2022 1600 2F

Den nye Renault Megane E-Tech Electric er forrygende flot indrettet - med to store skærme og masser af overblik. Foto: Renault