UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Kia

Kia Stinger news1 overst

KIA Stinger er kåret som "New Car Of The Year"

Den nye spydspids fra den sydkoreanske producent bliver ved med at imponere. Nu har KIA's banebrydende gran turismo-model vundet prisen som "New Car Of The Year.

Den nye KIA Stinger fortsætter sin succes, og er netop blevet kåret som "New Car Of The Year" ved Motor Trader Awards.

Bilmodellen, der blev introduceret primo 2018, er blevet kaldt den mest eventyrlige model i det sydkoreanske mærkes historie - og den har været med til at ændre mange menneskers opfattelse af KIA. Kia Stinger news4

- Motor Trader bad journalister fra magasiner som "Autocar" og "Just Auto" om at komme med kandidater til kåringen "New Car Of The Year", fortæller Julian Buckley, der er chefredaktør på Motor Trader.

Den første KIA-model med baghjulstræk
Panelet af bileksperter og motorjournalister valgte Stinger, blandt andet fordi det virkelig er en "game changer" for KIA.

- Det er den første model med træk på baghjulene, og desuden har Stinger en ydeevne og et udseende, der formår at få smilet frem på folks ansigter, forklarer Jullian Buckley.

Hos KIA i Storbritannien er der naturligvis stolthed over kåringen. Kia Stinger news2

Har høstet masser af roser i medierne
- Stinger har skabt postyr i bilverdenen, siden den så dagens lys tidligere på året. Vi er virkelig glade for, at Motor Trader har valgt at kåre Stinger som "New Car Of The Year", forklarer Simon Hetherington, der er direktør hos Kia Motors UK.

KIA Stinger har også høstet masser af roser på dansk asfalt, hvor både pressen og bilkøberne har taget rigtig godt imod modellen.

Du kan læse meget mere om Stinger her, ligesom du naturligvis kan kontakte en af vore KIA-konsulenter med henblik på en prøvetur. 

Det vil du ikke fortryde.

Kia Stinger news3