UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Kia

Kia Picanto er en virkelig lækker mikrobil, og man bliver imponeret over, hvad man får for under 100.000 kroner. Samtidig gør Kias 7 års garanti den til et driftsikkert valg. 

Picanto ligger uden tvivl i den kvalitetsmæssige top, når vi snakker mikrobiler. Samtidig gør Kia meget for at gøre selv deres mindste biler så sikre som muligt.

SE VIDEO: Bilguiden kigger nærmere på Kia Picanto

> Se meget mere om Kia Picanto og dens priser her.

Fordel nummer et for Kia Picanto er trods dens størrelse – rummeligheden. Picanto har nemlig fint plads til to bagsædepassagerer på kortere ture. Skal du ud på en længere tur afhænger det af passagernes benlængde, og hvor nemt man kan tilpasse sig.

Kia Picanto er jo ikke nogen familiebil, men den rammer alligevel bredt. Den henvender sig både til familien, der har behov for bil nr. 2 og som måske skal have plads til en autostol. Den henvender sig også til de unge, der skal have deres første bil. Eller de ældre der ikke har et stort kørselsbehov, men gerne vil beholde en billig bil. 


Bagsædepladsen fås ikke meget bedre i denne bilklasse. Foto: bilguiden

Øknomisk og letkørt

Kia Picanto kører rigtig godt og er med dens størrelse nem at manøvrere og parkere i byerne. Dens lille 1.0 liters trecylindrede motor med 67hk passer fint til bilen og giver en brændstoføkonomi på omkring 20 km/l. Der er overskud til en overhaling, og ikke mindst så lyder motoren ikke presset, selv når du trykker på speederen. Dette også takket være Picantos byggekvalitet. Den er nemlig generelt meget støjsvag.


Her ses en GT-Line udgave med ekstra udstyr og designdetaljer. Men den almindelige udgave er allerede fra begyndelsen flot udstyret. Foto: Bilguiden

Masser af kørekomfort og udstyr

Picanto giver fra laveste udstyrsniveau Ediiton en god kvalitetsfornemmelse, og du får vigtigt udstyr som aircondition og den automatiske nødbremse. Alligevel tilvælger mange en eller to ekstra udstyrspakker som ligesom i denne GT-Line udgave giver Picanto en endnu højere kvalitetsfornemmelse og kørekomfort.

Og selvom ekstraudstyret hæver Picantos pris, så er den ekstra udskrivning måske godt givet ud i længden – både i forhold til ekstra køreglæde og gensalgsværdi.


Interiøret i Picanto GT-Line er fuldt ud på højde med Kias dyrere modeller. Foto: bilguiden

Sikkerhed på flere områder

Picanto har fået fire NCAP-sikkerhedstjerner og med den automatiske nødbremse som standard får du en sikker bil, som også slår flere af dens konkurrenter på markedet. Det er uden tvivl mikrobilen til den kvalitetsbevidste køber som også vægter sikkerhed højt. Samtidig gør Kias 7 års garanti Picanto til en økonomisk og driftssikker vinder i sin klasse.

 


Bagagerummet i Kia Picanto er med 255 liters et af klassens største. Foto: bilguiden