UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Ford

Den fjerde generation Ford Focus er den mest underholdende og præcise bil i klassen, og nu går Ford skridtet videre med den helt nye udgave af den dynamiske, skarpe - og nærmest voldsomme - Ford Focus ST, som er udviklet af eksperterne og entusiasterne hos Ford Performance farver.

 

Det er ikke mere end en lille måned siden, at Ford Focus med stor margin ned til nummer to vandt Årets Bil i Danmark 2019-kåringen.

Det har med rette skabt endnu mere røre i andedammen omkring den populære model, der dermed tilhører den lille skare af bilmodeller, som to gange er kørt med Årets Bil-titlen i Danmark. FordFocusST 2019 2

Nu er en ny variant på vej i form af den mest underholdende og dynamiske bil i sin klasse - den store og stærke Ford Focus ST, der lander herhjemme i løbet af sommeren.

Har skabt den bedste ST

Ford Focus har været klasseledende på dynamikken siden første generation så dagens lys i 1998, og ST-udgaven har beriget Focus-familien siden 2002, hvor den første version af den skarpe hatchback blev lanceret med 173 hestekræfter.

Den nye Ford Focus ST bygger - præcis som forgængerne - på de klasseledende køreegenskaber fra den "almindelige" Focus. Det er udviklingsteamet hos Ford Performance, der har haft de perfekte muligheder for at skabe den bedste ST til dato.

Resultatet er en fokuseret og stærkt underholdende bil, der kan bruges både til hverdag og banekørsel, og som kan fås som både hatchback og stationcar. FordFocusST 2019 5

Lev livet i overhalingsbanen

En ny firecylindret 2,3-liters EcoBoost-motor med hele 280 hestekræfter er kernen i benzinmodellen, mens dieseludgaven af den nye Focus ST kommer med en stærk 2-liters EcoBlue-dieselmotor med 190 hestekræfter.

De to motorer leverer begge omdrejningsvillighed og rigeligt med kræfter. Du kan med andre ord komme til at leve et liv i overhalingsbanen, hvis du vælger at investere spareskillingerne i den nye Ford Focus ST.

Kunderne vil kunne vælge mellem en manuel gearkasse med seks trin eller en nyudviklet syvtrins automatgearkasse, og for første gang i Focus ST introduceres køreindstillingerne Drive Modes, så det er muligt at justere bilens karakter efter vejen, forholdene og humøret.

En vaskeægte multikunstner

EcoBoost-udgaven af Focus ST bliver den første forhjulstrukne Ford med elektronisk styret spærredifferentiale (eLSD), som giver fremragende vejgreb og stabilitet. FordFocusST 2019 9

De adaptive støddæmpere (Continuously Controlled Damping (CCD)) er inkluderet i Performance-pakken på Focus ST EcoBoost i hatchbackudgaven, og systemet giver en raffineret og præcis affjedring.

- Intelligente teknologier som eLSD og CCD gør vores helt nye Focus ST til en multikunstner, hvor man kan skifte fra raffineret langtursbil til fokuseret køremaskine bare ved at trykke på en knap. Vi har brugt erfaringen fra udviklingsprogrammerne på vores superbil Ford GT og den roste Focus RS til at udvikle en familiebil med høj ydelse og en fleksibilitet, der er unik i klassen, fortæller Leo Roeks, der er chef for Ford Performance i Europa.

Læs mere om den nye Ford Focus ST her - og se alle billederne i stor størrelse herunder:

FordFocusST 2019 3

FordFocusST 2019 4

FordFocusST 2019 5

FordFocusST 2019 6

FordFocusST 2019 2

FordFocusST 2019 9