UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Ford

PMS Ford overst

Flere bilmærker kører uden om den store Paris-udstilling 

Paris Motorshow drøner "deruda" i disse dage, men den velbesøgte bilmesse lider en kende under, at flere af de helt store mærker har droppet udstillingen. En af dem er Ford - men vi fandt dog en håndfuld modeller, som ikke kan lyve sig fra slægtskabet med den blå oval.

For blot få år siden var det utænkeligt, at toneangivende bilmærker som Volkswagen, Ford, Opel, Volvo, Nissan og Mazda kunne finde på at springe gigant-messen i Paris over.

Men tiderne skifter, og netop de nævnte mærker er denne gang ikke til stede på Paris Motorshow, som er åben indtil 14. oktober.

Det er naturligvis med til - i et vist omfang - at devaluere biludstillingen, som ellers går for at være den mest velbesøgte overhovedet på europæisk jord. PMS Ford 2

Flere mærker er sprunget fra
Volkswagen-koncernen har eksempelvis meldt ud, at man indtil videre "nøjes med" biludstillingen IAA i Frankfurt, der foregår i ulige år.

Det får formentlig den konsekvens, at flere franske mærker springer Frankfurt-messen næste år over - men det vil tiden vise.

Der er i øvrigt også den årlige biludstilling i Geneve, som altid foregår i begyndelsen af marts. Her er opbakningen fortsat stor - fra stort set samtlige producenter.

Vi fandt potente Ford-udgaver
Selv om Ford, som Bjarne Nielsen A/S jo er forhandler af i syv af vore bilhuse, desværre glimrede ved sit fravær, så er det en sandhed med modifikationer.

Det lykkedes os nemlig at opsnuse en række biler, som har helt klare familiære relationer til Ford.

På en stand var der således udstillet flere Shelby-udgaver af amerikanske Ford-modeller - blandt andet Shelby Turbo Diesel og Shelby Super Snake.

Vianvittige udgaver
Førstnævnte er en yderst potent udgave af en Ford F-serie pickup - det bedst sælgende køretøj i USA gennem flere årtier.

En Shelby Super Snake er til gengæld en lige så vanvittig version af Ford Mustang, som vi også kender herhjemme.

Firmaet bag bilerne, som der er flere billeder af herunder, hedder Carroll Shelby International. Læs mere om firmaet her.

Læs flere Ford-nyheder på vores hjemmeside her.

PMS Ford 1

PMS Ford 4

PMS Ford 5

PMS Ford 3

PMS Ford 6