Renault Rafale Silhuet

Se Renaults nye flagskib Rafale

Renault Rafale er navnet på Renaults nye flagskib i D-segmentet. Det er en coupé SUV, som lanceres i foråret 2024.

Mette Munk Nielsen
·

Renault har nu offentliggjort navnet på deres kommende flagskib i D-segmentet: Renault Rafale hedder den. Det er coupé SUV, der skal tage kampen op med de øvrige luksuriøse biler i segmentet, og Renault har store ambitioner.

Inspireret af Renaults tætte forbindelse med flyindustrien i 1930'ernes Frankrig. Her producerede Renault motorer til fly og overtog fabrikanten Caudron. I 1934 producerede og lancerede Renault-Caudron flyet C460 Rafale, der var designet til at sætte fartrekorder. Derfor var det et passende navn på den nye flagskibsmodel.

Indtil videre er det kun en silhuet, Renault har afsløret, men her kan man se, det er en bil, der indikerer performance og karakter. Præcis som flyet i 1934.

Renault Rafale Silhuet

Renault har offentliggjort dette billede af silhuetten på Renault Rafale. Foto: Renault

Får premiere ved Paris Air Show

Renault Rafale er en coupé SUV, der bygger på den fælles CMF-CD-platform, som også Austral og Espace er bygget på. Den har indtil videre hedder DHN, men med offentliggørelsen af navnet rykker vi tættere på en premiere.

Og meget passende får den premiere ved Paris Air Show 18. juni i år. Bilen forventes lanceret i foråret 2024. 

Renault Caudron

Navnet på det nye flagskib i D-segmentet for Renault er inspireret af denne single seater flyvemaskine C-460 Rafale, som Caudron-Renault lancerede i 1934. Foto: Renault

Interesseret i Renault?

Brugte Renault-modeller

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin