Pris på ny Renault Scenic Electric

Renault har nu sat pris på den nye Scenic Electric, som får en rækkevidde op til 625 km. Prisen starter på 309.990 kr., og bilen kan bestilles nu.

Mette Munk Nielsen
·
Renault Scenic Electric 2024 Opladning

Renault har nu frigivet prisen på den nye Renault Scenic Electric, som får en knivskarp startpris på 309.990 kr. Familie-SUV'en indeholder det bedste fra Megane Electric, men er større. Bilen kan bestilles allerede nu. 

Er du faldet for Renault Megane Electric, men mangler mere plads, så er det Renault Scenic Electric, du skal have. Og nu er der kommet priser på den nye familie-SUV, ligesom du allerede nu kan bestille den.

Bilen bliver lanceret til maj.

Der er to batterier: 60 kWh og 87 kWh. Udgaven med 60 kWh og laveste udstyrsniveau, Evolution, starter på 309.990 kr. Her får du 170 hk motor og en rækkevidde op til 420 km. Med adaptiv fartpilot og håndfrit nøglekort får du mange lækre features, og den lader med 130 kW DC og 22 kW AC.

Det er naturligvis fantastisk, at det er lykkes for os at forhandle en skarp pris hjem på den kommende Renault Scenic Electric.

- Søren Hyltoft, kommunikations- og marketingchef i RN Danmark, der importerer Renault.

Startpris for 87 kWh: 364.990 kr.

Næste udstyrsniveau er Techno, som har en pris på 329.990 kr. Det er højeste udstyrsniveau for 60 kWh, og her er der 12" multimedieskærm med Google Automotive, elektrisk bagklap, tårdløs mobilopladning og armlæn på bagsædet. 

Techno-udgaven er det laveste udstyrsniveau for udgaven med det store batteri på 87 kWh. Her er rækkevidden op til 625 km. Og prisen starter på 364.990 kr. Topudstyret er Iconic, hvor du får Harman Kardon lydanlæg, el-justerbare forsæder med massage og contextual adaptiv fartpilot, der tager hensyn til for eksempel sving og rundkørsler. Den udgave koster 384.990 kr.

Renualt Scenic Electric 2024 Skraa Forfra 2

Bestil Scenic Electric i dag

Renault Scenic Electric byder blandt andet på:

  • 60 kWh eller 87 kWh batteri
  • Rækkevidde op til 625 km
  • Bagagerum på 545 liter

Bilen kan bestilles allerede i dag.

Oplev Scenic Electric

Store forventninger til Renault Scenic Electric

Renault Scenic Electric kan trække op til 1100 kg. Bilen er designet, udviklet og produceret i Frankrig, og den er mere rummelig og større end Megane. Den er 4470 mm lang, hvilket er hele 27 centimeter længere end Megane Electric. Samtidig har den en akselafstand på 2780 mm – hvilket er ti centimeter længere end Megane Electric.

De ekstra centimeter kommer bagsædepassagererne til gode. Selv langlemmede passagerer har fin plads med 1860 mm i bredden og 1570 mm i højden. Bagagerummet sluger 545 liter med alle sæder oppe. Lægger man dem ned er der 1670 liter til rådighed.

- Vores skarpe priser på Renault Megane Electric har virkelig haft effekt. Med over 450 ordrer på Megane Electric alene i januar måned er det tydeligt, at der er mange kunder, der har et godt øje til Renault. Derfor er det naturligvis fantastisk, at det er lykkes for os at forhandle en skarp pris hjem på den kommende Renault Scenic Electric og jeg er sikkert på, at vores privatleasingpriser som vi offentliggør senere, er lige så skarpe, siger Søren Hyltoft, der er kommunikations- og marketingchef i RN Danmark, der importerer Renault og Dacia i Danmark.

Renualt Scenic Electric 2024 Udsyn

Renault Scenic Electric er storebroren til Megane Electric, og interiøret minder utroligt meget om hinanden. Foto: Renault

Lækre designdetaljer og bæredygtige materialer

Lyduniverset i bilen er designet af den franske lyddesigner og musiker Jean Michel Jarre. Det er både lydene i kabinen, velkomstsekvensen og den lyd, som bilen udsender, når de kører ved langsom fart for at advare fodgængere, som han står bag.

Udover de veludstyrede udstyrsniveauer er det muligt at lave forskellige tilvalg, blandt andet et 1,65 m² stort glastag. Taget er specieldesignet og har flydende krystaller, som kan lade mere eller mindre lys trænge ind, når de tilføres en smule elektrisk spænding. Taget koster 11.000 kr. og kan fås til Techno- og Iconic-udgaverne.

I Renault Scenic Electric er der tænkt bæredygtighed. Bilen består af 24% genanvendte materialer. Blandt andet er 40% af det brugte aluminium genanvendt, mens måtterne i kabinen består af 54% genanvendte plastikflasker, og sædebetrækket er lavet af over 90% genanvendte tekstiler.

Renualt Scenic Electric 2024 Forfra

Designsproget kendes fra flere af Renaults modeller som Megane Electric, den faceliftede Clio og Austral. Foto: Renault

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin