Nyheder fra bilens verden

Web skaaret BN

Glad vinder og bilkøber: - Det føles da helt fantastisk 

Maj-Britt Aagaard Skytte deltog for et par uger siden i en konkurrence i forbindelse med Biler by Night i Herning - også selv om hun aldrig tidligere havde vundet noget. Og det skulle vise sig at være en god idé.

I forbindelse med Biler By Night, der blev afviklet i Herning midt i juni, var førstepræmien intet mindre end 80.000 kroner.

Maj-Britt Aagaard Skytte var i forvejeni færd med at investere i en ny Renault Clio - og udsigten til at få et kontant tilskud på langt mere end halvdelen af bilens pris - den lokkede naturligvis.

Derfor deltog hun i konkurrencen - og stor var overraskelsen, da Maj-Britt Aagaard Skytte blev trukket ud som vinder.

Tænkte om den nu var god nok
- Det føles da helt fantastisk. Man vandrer lidt rundt derhjemme, fra det ene rum til det andet, og går da lige og tænker, om man lige skal ringe og høre, om den er god nok, fortæller den glade vinder til Herning Folkeblads udsendte reporter, Lene Toksvig.

- Men den var god nok, kunne en storsmilende Maj-Britt Aagaard Skytte konstatere, og dermed blev hendes sølvfarvede Renault Clio en markant billigere investering.

Forleden hentede hun sin nye bil, og er dermed blevet ganske godt kørende.

Du kan se interviewet og læse historie om den store gevinst via dette link.

Har du selv brug for en ny Renault Clio, så klik her. Vi har også den populære franske model som nyere brugt bil - dem kan du tjekke ud via dette link.

Screendump HF pix

En glad vinder med sin nye bil.                       Foto: Screendump fra Herning Folkeblad.