Ford Kuga Graphite Tech 2023 Foran

Ny, eksklusiv Ford Kuga Graphite Tech Edition

Ford lancerer nu en helt ny udgave af Kuga. Graphite Tech Edition hedder den, og den har et eksklusivt design samt ekstra udstyr.

Mette Munk Nielsen
·

Der er en ny Ford Kuga på vejene. Ford har netop lanceret den eksklusive udgave Graphite Tech Edition. Den byder på en eksklusiv designpakke og lækkert ekstra udstyr. Og stadig med Kugas velkørende plug-in hybrid-motor.

Ford Kuga er en populær plug-in hybrid i Danmark, og den ligger hele tiden i toppen af salgslisterne. Også i Europa har den været den bedste sælgende plug-in hybrid de seneste to år.

Ford lancerer nu en eksklusiv udgave af den populære bil, og her får du både eksklusivt design og ekstra udstyr.

- Der er et væld af grunde til, at Ford Kuga er en så vigtig og succesfuld del af vores line-up – udvalget af drivlinjer, herunder vores bedst sælgende plug-in hybrid, det sporty udseende og de avancerede sikkerheds- og førerassistencesystemer. Med den nye Graphite Tech Edition har vi gjort Ford Kuga endnu mere attraktiv for kommende SUV-kunder, siger Jon Williams, general manager, Ford Blue, Ford Europa.

Interesseret i Ford Kuga? 325.660 kr.

Du kan læse mere om den populære plug-in hybrid på denne side.

Der tages forbehold for prisændringer
Priser fra
Ford Kuga Graphite Tech 2023 Fra Siden

Ford Kuga Graphite Tech Edition har fået en helt ny farve. Grey matter hedder den. Foto: Ford

Ny farve og eksklusive detaljer

Med Graphite Tech Edition får du 19" sorte alufælge og farven grey matter, som er helt ny. Den har røde bremsekalibre, Head-Up display, aluminiumspedaler, tonede ruder, elektrisk håndfri bagklap, adaptive LED-forlygter og B&S soundsystem. 

Der er altså både designmæssige detaljer, der har fået nyt liv samt ekstra udstyr og sikkerhed i udgaven.

Bilen bliver produceret på Fords fabrik i Valencia i Spanien og kan bestilles allerede i dag. Den vejledende pris er 397.944 kr.

Ford Kuga Graphite Tech 2023 Bremsekalibre

De røde bremsekalibre er en flot detalje på Kuga Graphite Tech Edition. Foto: Ford

Ford Kuga Graphite Tech 2023 Interior Forsaede

Komfortabel at køre og med Graphite Tech Edition får du endnu mere lækkert udstyr som Head-Up display, elektrisk håndfri bagklap og adaptive LED-forlygter. Foto: Ford

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin